3Aylık Kedime Ne Kadar Mama Vermeliyim?

Ceyday
Ceyday

4128 Puan

Yaklaşık 3 aylık bir kedim var,proplan yavru kedi mamasını kullanıyorum günde 2 avuç kadar yiyor sizce normal bi miktarmı,Ve 10 kiloluk mamalardan alsam nasıl bayatlamadan muhafaza ederim


6 CEVAP

MiaLuna
MiaLuna

629

Yavru kedinin mama tabaginda hep mama olmasi lazim....
mamayi da saklarken..kullandigimiz mama kavanozu olcusu kadar buzdolabi poseti..veya kilitli posete koyup.havasini aliyorum..sonrasida agzi kilitli saklama kabina koyup sakliyorum..

Ceyday
Ceyday

4128

Maması biter bitmez yenisini koyuyorum sürekli,yorumunuz için teşekkürler.

Firfir1
Firfir1

6185

Poşette kokuyo bence 1 aylık kadar cam kavanoza koyun geri kalanınında ağzını sıkıca bantlayın serin bir yerde saklayın ben öyle yapıyorum koku olmuyo

MiaLuna
MiaLuna

629

Rica ederim..saglikla buyusun..

merhaba, ben kedim icin hills kullaniyorum ve su ana kadar sorun yaşamadık, uzun tüylü bi kedi olmasina ve malt kullanmama ragmen kusma gibi bir problem yaşamadık, tüyleri de oldukta yumuşak ve parlak. Ama farklı bir mama kullanmadigimdan kiyaslama yapamam maalesef. 10 kgluk nd mama aldim bittiginde ona gececegim, büyük kapaklı kovalarda, serin karanlık bi yerde muhafaza ediyorum şimdilik.

kubraturan
kubraturan

1045

Mamasını kavanoza koyabilirsiniz. Ben geri kalanı da paketini ikeadan aldığım paket kilitleriyle kapatıyorum. Bu arada mama kabına yarım çay bardağı koyun ve bittikçe yenileyin. Fazla koyduğunuzda bekler ve aroması kaybolur. Daha az iştahlı yer.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 404 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR