Erkek Kedi Kızgınlık?

Merzela
Merzela

12443 Puan

Kedim 5 aylık daha kızgınlıga ne zaman girer ve erkek kedinin kızgınlığa girdiğini nasıl anlayabilirim. Kızgınlık olunca kısırlaştırıcam onu bekliyorum. Ve kaç aylık kısırlaştırabilirim?

4 CEVAP

Nakata
Nakata

2239

Merhaba bizimki 8 aylık civarı yavstan baslamisti , kızgınlığı erkek kedide anlamamak nerdeyse imkansız çünkü koku bırakmaya başlıyorlar :) ağır keskin bir koku evi sarmaya başladıysa bilinki kixginliga girmiş :)

Ozge00
Ozge00

131723

Evet belirgin oluyor yani anlarsiniz. Bağırma olsun, etrafa işeme olsun, saldırganlık olsun, eşyalari taciz etme olsun vs. Bir şekilde anlasiliyor yani.
Kızgınlığa girme zamani da değişiyor kediye gore. 5 aylikken de olur 8 aylıkken de, değişir yani. En iyisi girmeden yaptırmak, sonra öğrendiği hareketleri tekrarlama durumu olabiliyor.

Ozge00
Ozge00

131723

Bahsettiğim ilk kızgınlık değil, ilerleyen süreçte yani sizlik değil. Niye yazdim bilmiyorum gaza geldim galiba. Neyse :D

Firfir1
Firfir1

6185

Koku bırakmaya başlamadan kısırlaştırın bence ben 9 aylıkken kısırlaştırdım çok bağırmaya başlamıştı kapının önünde balkon camının önünde falan biraz daha bekleseydik işaretlemeleri başlayacaktı kilosu tuttuğu sürece bi sorun oluşturacağını sanmıyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 359 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR