Kedim Surekli Mutfaga Girmek İstiyor

Aylin9995
Aylin9995

1051 Puan

Merhaba :) Yavru kedim yemek yaptigimiz ya da yedigimiz zaman mutfaga girmek istiyor. Benim istemememdeki sebep ise alisip yemek icin yalvarsin istemiyorum buyudugu zaman. Nitekim merak ediyor yine de koklamak istiyor bu yasta da. Bu sefer de kapida miyavliyor icim burkuluyor :( Nihayetinde soyle bir cozum buldum; bizim yemegimizi masaya koydugum zaman ona da yas mamasini koyuyorum. Mamasini bitirip miyavlamaya devam ediyor :D Yanlis mi yapiyorum izin vermeyerek? Bu durumun onune gecmem mumkun degil mi? Mumkunse tavsiyelerinizi isterim :)


3 CEVAP

Xsevvaloztrk
Xsevvaloztrk

2169

Kapıyı kapatmayın bizimki de ilk zamanlar yemek yerken masaya çıkardı her çıktığında hayır diyerek aşağı indirdik alıştı ve yemek yerken bize bulaşmıyo masanın aşağısında uyuyo vesaire siz de böyle yapabilirsiniz.

Ugrbrc
Ugrbrc

706

Bırakın mutfağa girsin eğer kısıtlarsanız olmaz üstelik siz yemek hazırlarken ona yaş mama vereceğinizi düşünüp miyavlayabilir hatta biseyler hazırlarken mutfak tezgahın üstüne çıkmak isteyebilir size yemek yerken rahat vermeyebilir bunlara engel olmak istiyorsaniz ki benim iki tane kedim var ister istemez bende aynılarını yasadim size tavsiyem ona sevmediği bişeyleri koklatın mesela limon koklatın mutfak yemek yapmakla uğraşırken ki bidaha gelmesin masada yemek yerken masaya çıktığı zaman elinizle hayır yapıp indirin ya da limon koklatın çünkü ben böyle aştım ve yemek yerken kesinlikle bulaşmıyorlar artık üstelik yemek hazırlarken bile tezgaha gelmiyor ta ki kendi yaş mama konserve sesini duyana kadar :)))

Ozge00
Ozge00

131723

Evet küçükken cok meraklilar, her seye atliyorlar. Bir gun masadaki reçele saldırmıştı, kuyruğu menemene falan girmişti.
Masaya çıkınca indirin ve hayir diyin gozune bakarak, yemeyecegi bir seyi koklatin. Mesela masada limonlu zeytin oluyor genelde, hemen geliyor yanımıza bakıyor bende zeytin koklatiyorum sonra gidiyor. Bunu sürekli tekrar edince artik masayla ilgilenmediğini anladim. Hatta biz yemek yerken sandalyenin birine de o oturuyor, yemek yerken bizi izliyor artık. .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 377 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR