Felicia Öven Var Gömen Var

Nurls
Nurls

4157 Puan

Felicia önerisi almışken geçen sorduğumda biraz daha araştırayım dedim. Bir iki mamayı kötüleyen gördüm. Hem uygun hem kaliteli bir mama almak istiyorum. Felicia kullanan ya da bilgisi olan var mı ?

10 CEVAP

Gelyahron
Gelyahron

118178

Felicia bir sıkıntı görmedik açıkçası. Kediden kediye fark ediyordur mutlaka

iidyl
iidyl

116641

derya hanım ona bakarsanız whiskas’ın da satıcılarına gelen kötü yorumu yok.


içerik değerlendiriyoruz yorum değil..


soru sahibine gelince de, felicia piyasadaki çoğu mamaya göre bir tık daha iyi ama içeriği yine pek iç açıcı değil. bence önce mystic numunesi talep edip deneyin. beğenirse ve etkisi olumlu olursa onunla devam edersiniz. fiyatı da gözünüzü korkutmasın yerli olduğu için vergi neyin eklenmediğinden bayağı uyguna denk geliyor.

Ozge00
Ozge00

131723

Nd mamasinda da kotu yorum var, acanada da. Yani her mamada kötü yorum var. Kimisine iyi gelir kimisine gelmez. Onu deneyerek öğrenirsiniz anca. Feliciada et olmadığı icin siz evde sık sık et verin. Dengeleyin onu.

zimmer
zimmer

805

Kullandım memnun kaldık. Her mama hakkında kötü yorum var. Kediden kediye değişiyor biraz da mamanın etkileri.

iidyl
iidyl

116641

aynısını felicia için de yapıyorum bakın,


COMPOSITION: Dehydrated Chicken Protein (46%), Baldo Rice (14%), Maize, Refined Chicken Oil (9%), Pea, Anchovy Meal (7%), Krill Meal, Brewers Dried Yeast, Hydrolized Chicken Liver, Anchovy Oil (3%), Nucleotide Yeast Protein, Minerals, Prebiotic Mannan Oligo Saccarides, Seaweed, Yucca Extract, Cranberry Powder, Psyllium


prochoice’a göre oldukça iyi ama etin kendisi yerine proteini olması pek iyi değil, et vermeniz gerekir dengelemek için.

iidyl
iidyl

116641

son olarak britcare crazy’nin de içeriğini gösterip çekiliyorum..


chicken dehydrated (25%), chicken deboned (22%), rice, chicken fat (preserved with tocopherols), rice bran, dried apples, salmon oil (3%), chicken liver (2%), brewer´s yeast, mannan-oligosaccharides (165 mg/kg), fructo-oligosaccharides (135 mg/kg), yucca schidigera extract (90 mg/kg), sea buckthorn (50 mg/kg).


bence felicia’ya oldukça yakın içerik olarak. mystic olmazsa britcare crazy ve felicia düşünebilirsiniz.


son olarak şuna değinmek istiyorum: her mamaya kötü yorum gelebilir, en iyi mama kedinize kötü gelebilir ama önemli olan içeriği de iyi olan kedinize de iyi gelen bir mama vermeniz. kötü içerikli mama kısa vadede iyi gelmiş gibi görünebilir ama uzun vadede birçok soruna zemin hazırlayacaktır. iyi içerikli mamaları deneyip en iyi geleni bulmanız gerekiyor, bu iş böyle ne yazık ki. umarım anlatabilmişimdir derdimi.


iyi günler.

derya1616
derya1616

2557

prochoice denemeni tavsiye ederim.ben kotu bir yorum okumadim duymadim.fiyati da makul.icerigi de güzel

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Baya sert çıktım ama
hak ediyorsunuz kardeşim. Dediğiniz şeylerin açıklaması yok ya.

iidyl
iidyl

116641

türkçe içeriğinde yüzde yazmadığından prochoice’un ingilizcesini buldum..


Ingredients. Fresh Poultry meat (19%), poultry proteini, potato flour, poultry fat, liver meal, salmon meal, dried sweet potato, buckwheat, potato starch, dried beet pulp, potato protein, egg powder, dried yeast, flaxseed, salmon fat, chicory powder, safflower oil, mannanoligosaccharides, dried yucca.


BERBAT!

surayilmz
surayilmz

4336

ben kedime 1 yaşına kadar felicia kullandım hiçbir zararını görmedim kedimde sağlık sorunu da yaşamadım sonrasında içinde et olmadığı için farklı mamaya geçme istediği duydum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 488 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR