Minik Kedi Buldum Acil (Fotoğraflı)

Nurls
Nurls

4157 Puan

Az önce bi bağırma duydum camdan baktım bu miniği gördüm. Biraz kuru mama ve yaş mama alıp indim yanına ne kadarlık bilmiyorum fakat çok zayıf. Burnu tıkalı gibi bağırıyor yürüyüşü normal. Yanıma en fazla 100 metreye kadar yaklaştı. Daha yanaşmıyor. Etrafa bakındım annesi var mı diye fakat göremedim. Mamayı kokluyor ama yemiyor. Bilmedği için olabilir diye düşündüm. Süt mü indirseydim daha mantıklı olurdu bilmiyorum. Mamaları aşağıda bıraktım. Binamın en alt katında dikkatle bakarım diye almaya kalkıştım maalesef kaçtı benden yanlış yaptım Şimdi gözlüyorum. Çok küçük ve biraz hasta gibiydi. Tüylerinde top top bir şeyler vardı. Kulakları çok pis burnu tıkalı gibi kalın bir sesi çıkarıyor. Ne yapayım nasıl besleyebilirim onu ?


8 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Yok o kadar küçük değil 2 aylik vardir en azından. Korktugu için yememistir belki siz gidince yer. Sut yerine yoğurt verebilirsiniz, et falan da olur. Tutmak zor olur, siz arada gidip yemek verirseniz zamanla alışır belki size.
Tedavi ettirmek mi istiyorsunuz? Kaçıyorsa yakalamak zor olur ama kafese yas mama koyup girince birden kapatabilirseniz olabilir belki.

Ozge00
Ozge00

131723

Zayıf duruyor baya evet. Yer umarım verdiklerinizi. Verip uzaklasinca da yemiyor mu?

Ozge00
Ozge00

131723

Yapacak bir sey yok vahşi ise. Siz yiyecek birakin uygun bir yere. O yemek isterse yer. Sizden çekindiği icin yemeyebilir, belki siz gidince yer. Baska zaman bakin yemiş mi diye, ona gore oraya mama koyarsınız veya et, yoğurt falan artık ne yerse.

Bllmn
Bllmn

746

Süt bırakmayın kediler süt içmez zararlı. Burnu tıkalıysa mamanın kokusunu alamadığı için yememiştir. Veterinerimiz bize hastalıktan çok burnu tıkalı olduğu için yemeyip açlıktan ölüyorlar grip olan kediler demişti.

Nurls
Nurls

4157

Site bozuldu resimleri yüklemed o yüzden bir daha yazmam gerekti.

Nurls
Nurls

4157

Yok yarım saattir yesin diye bekliyorum kaçıp gitti veterinere götürmeyi düşünmüştüm ama tutamadım aramaya çıksam mı diye düşünüyorum

Nurls
Nurls

4157

Mama bıraktım yine de ama gitti

Nurls
Nurls

4157

4 ayrı yere yaş mama süt ve yoğurt bıraktım. Umarım yer

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 401 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR