Kablo Takıntısı?

duyggn
duyggn

1899 Puan

Hiçbir zaman kulaklıkla ya da kablo ile oyun oynatmadık. Hatta sahiplendiğimiz ilk gün şarj aletini kemirdiğini gördüğümüzde o günden itibaren etrafta şarj aleti, kulaklık bulundurmamaya çalıştık. Yine de televizyon, bilgisayar, uydu kablosu gibi sürekli takılı olan kablolar var. Ya kendi ilgisini çekiyor ya da sahiplenmeden önceki evinde kablolarla oyun oynatıldığını düşünüyorum. Çok dikkat etmemize rağmen bir buçuk ay içerisinde üç adet kulaklık ve bir adet internet kablosunu parçaladı. Bizi en çok korkutan prize takılı herhangi bir kabloyu ısırıp akıma kapılması. Şu ana kadar "Hayır" demeyi, su sıkmayı, kabloların olduğu yere kolonya dökmeyi, limon koymayı vb. internette bulduğum önerileri denedim. İnatçı bir kız, biz ne kadar uzaklaştırmaya çalışsak o, o kadar inat ediyor. Örtebildiğimiz kabloları örttük, saklayabildiklerimizi sakladık ancak yalnız kaldığı bir an akıma kapılır diye çok endişeleniyoruz. Kendi haline bırakmayı, sürekli koşturup enerjisini attırmayı ve o kablolara gidince sevdiği oyuncaklara yöneltmeyi de denedim. Hiçbiri kalıcı çözüm olmadı. Hala gözüne kestirdiği kabloyu ısırıyor. Şu an üç ay bir haftalık. Böyle bir durumu yaşayan oldu mu? Başka bir öneriniz var mı? Bu ilgisi büyüdükçe azalır mı?


Şimdiden teşekkürler.

6 CEVAP

sevvalcmn
sevvalcmn

1480

bi yerde yapışkan yüzeyleri sevmediklerini okumuştum kablolara çift taraflı bant yapıştırmayı deneyebilirsiniz

Bikedi
Bikedi

13753

Offf ayni sorun bende de var. Kablolaro nereye sokacagimizi sasirdik. Sarj aletleri bilgisayar sarjlari ne varsa kopardi. Cift tarafli bant fikri cazip geliyor deneyecegim.

Minimesi
Minimesi

14601

Benimkide öyle evdeki bütün kabloları yedi salonda bilgisayar açcam onun şarzını bile yiyor :)

derya1616
derya1616

2557

kediler keskin kokulari sevmez isterseniz kablolara onlara zarar vermeyecek mesela sirke gibi bisey sürün pamukla.

duyggn
duyggn

1899

Eklemeyi unutmuşum sirkeyi sürdüm yaladı eşek, yüzünü bile buruşturmadı. Türünün tek örneği gibi, hiçbir şey işlemiyor. :D

duyggn
duyggn

1899

Yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. :D Bant olayını ben de deneyeceğim, denemediğim bir o kaldı. :D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 354 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR