Kedimin Doğduğu Tarih

Ikonik23
Ikonik23

6451 Puan

Merhabalar burada çoğu insanın kedisinin doğum gününü tarihini yazdığını gördüm ancak açıklama kısımlarında sokaktan 1 2 aylık civarı buldukları sahiplendikleri yazıyor aynı benim gibi yani :) merak ettiğim herkes bunu gün gün biliyormu yoksa kafamıza göre bir doğum tarihimi veriyoruz kedimize :)) doğduğu anı görenler tabiki gününü bilir ama sokaktan sahiplenilenler tabiki kimse şıp diye ayını gününü bilemeyebilr veterinerlerde bilemiyor da ne zaman götürsem civar bişey söylüyorlar en son yıne 3.5 4 dendi belkide tam biliyolardırda bizim veteriner ilgilenmiyor .merak konum bu :)) cevaplarsanız sevinirim.

7 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Ben bulduğum gunun tarihini verdim. Bulduğum gün onun yeninden doğduğu gündür bence

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Evet tahmini bir tarih yazıyoruz, mesela sahiplendiğimizde 3 aylık gibi gözüküyorsa 3 ay öncesinin tarihini doğum günü olarak yazıyoruz, karnede o şekil yazılınca artık o gün onun doğum günü kabul edilmiş oluyor zaten.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Veteriner de tam gününü bilemez tabii ki onlar da tahmini bir şey söyler. Bu kadar önemli değil doğum günü, yazın bir şey gitsin.

Ikonik23
Ikonik23

6451

ZehraBulutt Ozge00 cevaplarınız için cok teşekkür ederim. Haklısınız ben kedimi 1 1 bucuk aylık civarı kaldırımın orta yerinde öylece otururken buldum. Iki gözüde iltihaplı ve tamamen kapalıydı burnuda son derece tıkalı. Gözlerini açtığında uzun zaman sonra ilk gördüğü dünya evimiz oldu onu tanıdı :) böyle canlar hep bizimle olsunda tarih falan çok sonraki planda kalır tabiki. Yenide sahiplendigim için insan herşeye heves ediyor :) merak ediyor. Ilginize yorumlariniza tekrar teşekkürler.

Blychee
Blychee

1453

Ben sahiplendirdigim kedilerin hepsinin doğum tarihini biliyodum sahiplenenler şanslı biraz galiba, kendi baktiklarimi da biliyorm ama çokta önemi yok tabi :)

Bikedi
Bikedi

13753

Ben de tam tarih bilmiyorum. Bulup veterinere goturdugumde kendisi aşi karnesine tahmini bir tarih yazdi biz de oyle kabul ettik.

Merzela
Merzela

12443

Benim kedimin ben 20 martta doğduğunu biliyorum. Ama veteriner bu daha küçük görünüyo diye 1 Nisan yazdı mesela

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 348 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR