Popciğin Karni Neden Sisiyor ?

Hardikkabus
Hardikkabus

166 Puan

popcik 3,4 aylik disi yaklasik 1 bucuk aydir bizimle geldiginde olmayan gunden gune buyuyen bir gobegi var istahi normal fakat surekli uyuyor ve halsiz karnina dokundugumda cok hafifte olsa tepkiler veriyor, veterinere goturdum hamilelik belirtisi olmad igini 15 gun sonra tekrar gelmem gerektigini soyledi 15 gun gecmedigi icin gidemiyorum ic dis paraziti yapilmadi, parazitten kaynaklimi yoksa hamilelik belirtisimi anlamak icin ne yapmam gerekiyorKalın Yazı

6 CEVAP

Badems
Badems

12123

3-4 aylik kedi kizginliga giremez daha yavru dolayisiyla hamile de olamaz. Muhtemelen parazit var ic parazitini yaptirmamissiniz zaten. 1.5 aydir sizde olan kedinin asilarini neden yaptirmadiniz ? Su an onun butun asilarini olmasi gerekiyordu sadece ic parazitinin degil. Bir an once yaptirmaya baslatin hayvan aci cekiyo.

ozgesahinn
ozgesahinn

108368

İç parazit olabilir bende kedimi öyle buldum acele edin başka veterinere gösterin daha küçük

İç parazit aşısını acilen yaptırın, çok geç kalmışsınız. Ur da olabilir iyi bir veterinere götürmekte fayda var.

Nayeli
Nayeli

2785

benim anlamadığım veteriner neden 15 gun sonra tekrar gel demiş? bu çok uzun bir süre??
veya belki de birşey yoktur kediler genelde karınlarına dokunulmasını sevmez.
gunden gune buyuyen bir gobegi var demişsin belki de seninki azcık obur ve göbekli olabilir mi? sürekli uyuyor olması normal bebiş o:) yavru kediler zamanın çoğunu uyuyarak geçirir. insan bebesi gibi düşün.
Hangi mamayı veriyorsun ve ne kadar veriyorsun?

kediaskim
kediaskim

3211

hemen götür vete oarazit yada ur var kusmaya başlar bir süre sonra ben yaşadım serum felan taklmaları gereekiyor acil bir durum öyle hafife alınmaz !

ya bunlar nasıl veterinerler 3-4 aylık hayvanda ne hamilelik belirtisi olacak bunu neden anlatıyor anlamıyorum. Öncelikle parazit yönünden incelenmesi gerekir. daha sonra genel durumunun gidişine göre fip fiv testide yapılması gerekebilir. istanbul içindeyseniz kliniğimde yardımcı olmaya çalışırım detaylı bilgi için ise mesaj atabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 892 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR