İki Yavrumuzu Da Kısırlaştıracağız

Merhabalar, biri dişi biri erkek olmak üzere birbirleriyle cok iyi anlaşan 5 aylık yavrularım var . Kaç aylıktan itibaren kısırlaştırmalıyım, aynı anda mı yaptırmalıyım? Yardım ederseniz çok sevinirim.

7 CEVAP

Siyammm
Siyammm

120334

6-7 aylık olunca kısırlaştırın . Aynı anda kisirlasmalarinda bı sorun yok bi

Ozge00
Ozge00

131723

Disiyi gelecek ay kisirlastirabilirsiniz bence. Ikisini ayni anda yaptırmazdim ben sanırım, bazen sorun olabiliyor. Biriyle ilgilenmek bile zor gelebilir, o yüzden sirayla daha iyi olabilir.

sforselin
sforselin

119776

Bir an önce kısırlaştırma için randevu alın derim.

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Dışı kediniz kızgınlığa girmeden kisirlastirin. Kızgınlık dönemi çok zor olabiliyor. Erkek kediyi 8-10 aylıkken kısırlaştırabilirsiniz.

ikisinide 6 aydan itibaren kısırlaştırabilirsiniz ne kadar erken o kadar iyi

veganggx
veganggx

2250

4 aylıkken bile hamile kalan dişi kediler olduğu ve bu hamilelik onlar için çok riskli olduğu için dişiyi bir an önce kısırlaştırın. Bizim dişi 4.5 aylık ve kısırlaştırdık. Artık kısır olmayan tek erkek kaldı. Veteriner onun için normalde 1 yaş olmasını ya da en az 9-10 aylık olmasını bekleyin dedi. Ancak kızgınlığa şimdiden girmeye başladı gibi(4,5 aylık). Koku bırakması ve diğer belirtilere göre daha erkene çekilebilirmiş.(6-7 aylık)

Ezginx
Ezginx

876

4.5 aylik cok kucuk degilmi ya pek bilgim yok ama gelisimlerini engelliyor kisirlastirma diye biliyorum benim kedim erkek 1 yasina yeni girdi kac aydir bekliyoruz yeni kisirlastiricagiz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 328 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80321 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR