Kedim Yemek Yerken Rahat Bırakmıyor

Herkese iyi günler. 3.5 aylık dişi bir kedim var. Yemek yediğimiz zaman mutfak kapısını açık bırakırsak kucağıma zıplıyor, masaya çıkmaya çalışıyor. Kapıyı kapatırsak birisi çıkana kadar kapıda ağlıyor. Ancak bildiğim bir şey var ki o da aç olmadığı. Bu durumu nasıl düzeltebiliriz ?

8 CEVAP

Hayır derse kedi iyice meraklanır ne var lan burda falan diyip zıplar :D

Belki canı sofradan birşey istemiştir. Sofradaki olan herşeyden biraz biraz ver bakalım ney istiyormuş. Yada şöyle birşey olabilir kediler çok meraklı olduğu için sofrada ne olduğunu merak ediyordun.

Zaten haftada bir yumurta sarısı ve yoğurt veriyorum. Sanırım sadece rahatsız etmek için yapıyor :D

Nayeli
Nayeli

2785

Sofradan verirsen alışır
Hayır diyeceksin

Sucuk falan yiyorsanız belki oda sucuk salam istiyordur :D

Hayır diyince anlamıyor. Kapı açıksa gelip kucağıma oturuyor kafasını benim yemeğime sokmaya çalışıyor yemek için. Bunlar benim için sorun değil ancak annem hoşlanmıyor. Hayırdan anlamadığı için kapıyı kapatıyorum bu seferde iki saat ağlıyor, kıyamıyorum yani.

bendede aynı sorun var ben kedimi odamda bakıyorum yemek yediğimiz hariç evin her odaları kedime açık her yere girip çıkar mutfağa malesef engel olamıyorum mutfak kapısı yok ama tezgahta ilgisini çekeceği birşey bırakmadığım zaman tezgaha çıkmıyor onun haricinde aile yemeğinde kedim rahat vermediği için onu mecbur odama koyuyorum biz yemeğimizi yiyene kadar çıkarmıyorum tabi o süre zarfında odada miyavlıyor ama yapacak birşey yok bunun çözümü budur yemek yiyeceğiniz zaman kediniz rahat vermiyorsa odasına kapatın yemek yiyene kadar

Balimlilac
Balimlilac

11267

Her masaya çıktığında biraz yüksek sesle şşşşttt deyip indirin bunu sürekli tekrarlayın sonrasında çıksa bile şşştt deyince hemen kendisi iniyor. Benim kızım da böyleydi küçükken şimdi alıştı artık çıkmıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3381 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR