Arkadaşlar kedime kıyma vereceğim ama yağsız kavurup mu? Biraz su da haşlayıp mı vermeliyim? bilemedim. Sizlerin bir önerisi var mı? Aslında havuç patates haşlayıp çekip yaş mama yapmak istiyorum ama genelde mama dışında bir şey yemediği için geri vazgeçtim.
Acil kedilere okuma yazma öğretilsin ya. Buraları okutucam ona.
Yemedi diye üstüne hafif zeytinyağı dökmüştüm(bayılır). Zeytinyağını yalayıp kıymayı yine yememişti.
İçine baharat vs. katmayın, içine çok az bir su atıp kavurun. Varsa eser miktarda doğal zeytinyağı kullanın.
@yusufsaygin2 burdan cevap gelmeyice, bende biraz su ile pişirdim. Yağ kullanmadım, kıymanın kendi yağı vardı, fazla yağlı gelir diye düşündüm. Teşekkür ederim cevabınız için..
Bende yapmıştım da yemedi, oturdum kendim yedim. Sade yiyorsa oyle yesin bence :D
@Ozge00 yedi çok şükür bizimkisi, şu an yalanma evresinde ajsjsjs
Oh, afiyet olsun.. Doğal zeytinyağı varsa dedim zaten, sindirimlerine falan ekstra katkısı oluyor kullanmanızı tavsiye ederim. :')
ben direkt kıymayı çıkarıp attım tavaya hiçbir şey eklemeden kavurdum bayıla bayıla yediler
@sforselin valla selin bizim kız bı bunu yiyor bide mama başka hiçbir şey yemez koklar kaçar sjdjdjd
Oh, afiyet olsun.. Doğal zeytinyağı varsa dedim zaten, sindirimlerine falan ekstra katkısı oluyor kullanmanızı tavsiye ederim. :')
@yusufsaygin2 kullanmaya özen göstereceğim sağ olun :)
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor