Kısırlaştırma İle İlgili

Gulsahka
Gulsahka

11344 Puan

Anlamadığım bir şey var. Biraz önce bir ilana denk geldim. İlanla kendi kedisinin doğurduğu yavruları sahiplendiriyordu ve kısırlaştırma şartı koyulmuştu. Evet bence doğru karar ama kendi kedisini kısırlaştırmayıp doğurtan biri neden böyle bir şart koyar ki. Bana biraz garip geliyor gerçekten.

3 CEVAP

nilayy24
nilayy24

13086

Bilemezsiniz ki kedisi kzıgınlığa girip kaşla göz arasında çıkıp kaçıp hamile dönmüş olabilir, kendisi bu doğum, yavru bakımı, sahiplendirme gibi süreçlerin zorluğunu tattığı için öyle söylüyor olabilir.

sforselin
sforselin

119776

Ben de Modi'yi aldığım kız için demiştim niye kendi kedisini çiftleştirmiş, bu nasıl sorumsuzluk falan bi dünya söylenmiştim. Sonradan öğrendim ki sokakta doğurmaması için almış zaten onu eve. Yavruların hepsine de güzel yuvalar buldu. Biri de onunla.
Kısırlaştırma şartı koyuyorsa bence böyle bi durum olabilir. Sonradan aklı başına gelmiş de olabilir tabii ama ilk ihtimal daha mantıklı geliyor bana.

Gulsahka
Gulsahka

11344

Evet tabii ki bunlar mümkün ama kendi kedisinin yavrularını sahiplenen kişinin de başına bunların gelebileceği de mümkün değil mi? Böyle olunca dava mı açılıyor yani?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 432 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR