Kediler İçin Sineklik

ernbuse
ernbuse

4159 Puan

Arkadaşlar iyi günler. Benim 6 aylık kedim var. Camlara ve Fransız kapı olarak her yere sineklik yaptıracağız atlamasın diye. Yaptıracağım şey yana sürgülü olan sinekliklerden.. Kediler sineklikleri yırtıyorlar mı? Açılması zor diye düşünüyorum ama. Aranızda sineklik yaptıran var mı?

10 CEVAP

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

sineklikleri yırtmaları çok kolay kedi filesi yaptırmanızı öneririm

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

çelik sineklik varmış galiba ama bilemedim

Ozge00
Ozge00

131723

Sürgülü olmasi iyi açamaz onu ama teli normal sineklik teli olmasın. Onu yırtıyorlar. Onu yaptıracağınız kişiye sorun o size uygun olanı söyler. Bildiğim kadarıyla alüminyum tel diye biliniyor.

Ozge00
Ozge00

131723

Bir de Winblock var ona da bakabilirsiniz

sforselin
sforselin

119776

Ben baya gidip dokunarak seçtim. Sürgülülerde alternatifiniz pek olmayabilir ama gidip bi kontrol edin derim.

hcerenk
hcerenk

10454

sürgülüleri yırtmaları çok kolay. ayrıca malzemesinden dolayı ağırlıklarını da tartmaz. ben çelik yaptırdım. 2 senedir kullanıyorum. salı günü 10 günlük bir zorunlu tatilden döndük balkon kapısını açıp gitmiştik, o kadar güveniyorum.
evdeki tüm kapı pencerelere yaptırdık şu an onlar dahil iki senedir sefasını sürüyoruz.
bir sineklikçiye yaptırmak maaliyetli olabilir tabi ki, bu konuda suzionline'ın çok güzel tavsiyeleri var. daha ekonomik yollar ile çözmek konusunda. Instagram hesabında öne çıkanlarda sabit duruyor. Bir inceleyin derim.

Cbcan
Cbcan

3803

Sürgülü olanlar kumaş benzeri bir şeyden yapılıyor ve yirtilmasi kolay. Ben disi çıtalı tel kısımları alüminyum içe açılır yaptırdım gayet memnunum arada tırmanıyor ama etki etmiyor

https://fenestropencere.com/kedi-sinekligi/ şu arkadaşlardan yaptırdım ben. özel bir tel var kedim yırtamıyor tavsiye ederim.

Bikedi
Bikedi

13753

Bizim balkon kapimiz surgulu sinrklikli. Alttan kafasini sokup disina cikiyor. Hic guvenli degil. Balkon kapisini acmiyorum artik. Camlar klasik tarzda celik tel sineklikli. Onlar cok iyi.

ma2
ma2

4352

Bizim de sürgülü sineklikli ama sert bir tel. Alttan kafasını çıkarıyor denmiş. Nasıl önlem alınabilir? Şu an çok merakli degiller dışarı disarda mama unutmadigim sürece. İlerde sorun olur mu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 602 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR