Dişi Kesimi Kısırlaştırdım,Erkek Kedim Ona Tıslamaya Başladı

Zeynep_P
Zeynep_P

202 Puan

Merhaba. Dişi kesimi 4 gün önce kısırlaştırdım. Maşallah sağlığı iyi ve dikişlerini koruyabilmesi için ayrı odada tutuyoruz çünkü diğer kedimle çok koşturuyorlar. Fakat şöyle bir şey var ki veterinerden geldiğinden beri erkek kedim (o da kısır) dişiye tıslıyor sanki onu tanımıyor. Böyle bir şey mümkün mü yoksa ayrı odalarda oldukları için mi strese girdi? Dışarıdan birbirlerine miyavlıyorlar ama yanına girince ve görünce tıslıyor. Şimdi birbirlerine alıştırma süreci baştan mı başlayacak yoksa bu durum geçici midir?

4 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Kokusu değişiyormuş ameliyat falan derken. Geçici bir durumdur bence ama siz yine kapının altından oynatmalı, yakınlarken yaş mama vermeli şeyler yapın. Unutmasınlar birbirlerini ya da hatırlasınlar diye.

Blychee
Blychee

1453

Sizinki kısa bir süreç olmuş ama şöyle bir örnek verebilirim size. Benim bina içinde baktığım kedilerimden biri kaza geçirdi, bir süre evde misafir ettim. Tekrar dışarı aldığımda kızlarımdan biri bir türlü onu kabul edemedi. Sürekli saldırdı, tirmaladi. Oğlum hiç karsilik vermediği halde sürekli saldırmaya devam etti. En son bizi birakti gitti. Çok aradık etrafta sonunda bulduk geri getirdik, bir gün kaldı yine oğluma saldırdı sürekli. Tekrar gitti. Yine geldi 2 gün kaldı , yaklaşık iki haftadır yok. Resmen anlaşamadığı için bizi birakti. Çok üzgünüm merak da ediyorum :( niye bilmiyorum ama kediler mekan değişince bu şekilde birbirine saldıriyor, iki kedim de daha başıma geldi bu durum. Bir türlü de kabul ettiremedim.kedilerden biri yavru olunca daha kolay oluyor ama ikisi de yetişkinse durum zorlasiyor. Umarım sizinkiler çok kavga etmeden bir arada yaşarlar ..

dobi06
dobi06

2911

Kedimizin yavruları bile annelerini tanımamıştı aynı şeyler yaşamıştık hatta ben de ne kadar sürer diye burda sormuştum. Bir haftalık bir sürede az az görüştürerek yeniden alıştırmıştık

Zeynep_P
Zeynep_P

202

Tek olmadığımıza sevindim. Ufak ufak yan yana getirmek gerekecek yine anladığım kadarıyla. Çok değişik gerçekten kediler. Umarım sorunsuz atlatırız. Daha önce dişi kedim kızgınlığa girdiğinde ciddi sıkıntı yaşamıştım ve diğer kedim de stresten yaralar çıkarmıştı. Tekrar birbirlerine alışmaları uzun sürmüştü.umarım bu sefer sıkıntısız atlatırız.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 366 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR