Proplan Mı Matisse Mi

Kedim 5 aylık. Bize geldiğinden beri proplan kullanıyorum ama içerik olarak Matisse ile çok benzer ve Matisse daha uygun fiyatlı. Sizce Matisseye geçmeli miyim?

4 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Mattise de çok farklı değil. Misir, gluten tarzi seyler var. Onerilmez. Baska mama deneyin.

Bademisko
Bademisko

1390

ben proplan derma kullanıyorum deri ve tüy için en son çözümümüz bu oldu,nd alerji yaptı ,matisse kullanmak istedim fakat veterinerim ayni familya olduğu için size tavsiye etmiyorum dedi ,biz 1 senedir proplan derma kullaniyoruz, bademin tüy dökümünü ve kepek sorununu düzeltti ben memnunum ,biraz kediye bağlı bir durum diyebiliriz tabiki içerik te önemli ama olmayınca maalesef olmuyor.????

Matisse kullananlar pek memnun değil. Ben Sanabelle kullanıyorum. Proplan'a yakın içerik olarak ama tek farkı bazı kedilerde dışkısında koku yapıyormuş. İyi bir kedi kumu ile bu sorunu da çözebiliyorsunuz bazı kedilerde. Ama bu da kediden kediye değişiklik gösterebiliyor. Ben her açıdan memnunum :)

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133325

Proplan alabiliyorsanız nd düşük tahıllıya da yeter bütçeniz, en azından mısır, pirinç falan yok bunda.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap