Kedi Tüy Yeme Sorunu

Fati4141
Fati4141

563 Puan

Merhabalar arkadaşlar. Hamile olduğunu düşündüğüm kedim Son birkaç gündür kendi dökülen yerdeki tüylerini yediğini gördüm. Daha önce böyle bir tecrübe edinen varmi acaba neden yapar böyle birseyii ?

9 CEVAP

Zaten kediler tüylerini yalarken bir sürü tüy yutarlar. Sorun olmaz yani alışkınlar onlar. Bir kaç kere bizim ki de yaptı tüylerini tararken. Bizim Prenses hele de bu tüylerle ne tüyler yutuyordur kim bilir :D

@Fati4141 tabi birşey olmaz da ne bileyim ya insan sanki zarar verecekmiş gibi hissediyor de mi :D Aslında birşey olmuyor alışkın onlar. Zaten temizlerken kendini bir sürü tüy yutuyor :)

Ozge00
Ozge00

131723

Malt verin düzenli olarak sorun olmaz

Bikedi
Bikedi

13753

Evinizi koltuklarinizi her gun supurun.

Malt ve Kedi çimi kullanmanızı öneririm. Eğer kullanmazsanız vücuttan atmadığı tüyler birikip ileride bağırsak tıkanmalarına sebep olabilir.

Kedi çimi yerine malt daha mantıklı bence hele de çok tüylüyse :)

Fati4141
Fati4141

563

Temizlerken binlerce yutuyordur kesin :) Evet ben malt kullanıyorum ileride tıkar belki o yüzden malt iyi gelir düşüncesindeyim çim tercih etmedim şuana dek ama oda işe yarar kesinlikle Tşk ederim arkadaşlar fikirleriniz için :)

Kedi çimi asla tek başına yeterli olmayacaktır zaten. Ben hem malt hem çim kullanıyorum. Çünkü evdeki bitkilere saldırıyor :D ayrıca içindekiler sayesinde yediği tüylere de ekstra bir faydası dokunmuş oluyor.

Fati4141
Fati4141

563

Anlıyorum bizimki de aynı habire tüy yiyiyor açıkçası zarar vermiyorsa sıkıntı değil yesin dursun dediğiniz gibi alışkanlık olabilir :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 280 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR