Kedinizin Bağışıklık Sistemi Düşüklüğü

Busebakis
Busebakis

1093 Puan

Merhaba arkadaşlar, geçen hafta karma aşkımızı olmuştuk o zamandan beri kedimiz biraz halsiz ve ardından özellikleri sabahları hapşırık ve akşamları öksürük şikayeti başladı çok sık değil ara ara ama 3 4 gündür devamlı var, biz de veterinere gittik haliyle kan testi yapıldı bağışıklık sisteminin düşük olduğunu söyledi ve bitkisel bir ilaç verdi petimmun adı. İlacı hiç sevmemesine rağmen kullanmaya başladık ancak beni korkutan bu durumun daha ciddi bir hastalığa dönüşmesi çünkü veteriner birkaç hafta sonra getirseydiniz çok kötü durumda olabilirdi dedi. Böyle bi sorunu daha önce yaşayan var mı evde yapabileceğim başka şeyler var mı daha önce bir kedimizi kaybettik o yüzden çok endişeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.

2 CEVAP

mrvargc
mrvargc

801

Benim kediminde bagisiklik dusmesine bagli olarak dudaginda yara cikti. Bizde bagisiklik guclendirici takviyeler kullaniyoruz ki belki bi nebze onune gecebiliriz yaranin diye. Endisenizi anliyorum bende cok korkmustum ama bu sekilde takviyelerle gozlem altinda tutucaz canlarimizi

Yagizsolakk
Yagizsolakk

3184

Kristalin veya dr.animal eger onlar yoksa bildiğimiz oksijenli su ile temizlemesini yapınız. Birde tabi yaranın şekline göre az bi batikonla yarayı kuruta bilirsiniz ama az.geçmiş olsun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 397 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR