Kedimde Sinir Sıkışması Var Arka Patilerine Basamıyor Tedavisi Mümkün Müdür?

catangel
catangel

1020 Puan

Kedimde thoracal 11 vertebrada sinir sıkışması var tedavisine apikol tablet deltacortril ve antepsinle devam edildi fakat 1 haftadan beri aynı bir iyileşme yok hala arka patilerinin üzerine basamıyor deneyimli veteriner arkadaşlar bu konuda bilginiz varsa lütfen yardımcı olun ne yapılması lazım

3 CEVAP

Yazın bence. Başkaları da faydalansın en azından sitede kalır birisi bu konuyu ararsa postunuzu görür

catangel
catangel

1020

Kedim iyileşti eskisinden daha sağlıklı oldu. Aynı sorun için sayfaya ulaşan olursa yazsın anlatayım uyguladığımız adımları.

catangel
catangel

1020

Sinir sıkışmasına benzer durumlar veterinere götürülmeden anlaşılmayacak vakalardır. Yüksekten düşme, şiddet görme, araba çarpması gibi olaylarda gözükür. Maalesef benim kedim benim gözetimimde olmadığı bir zaman diliminde yüksekten düşerek bu durumu yaşamıştı. Veteriner tedavisinde apikol tablet, deltacortril ve antepsin uyguladı. Bunlarla birlikte ilk 1 ay dar bir alanda tutulması gerekti. Daha sonra ise düzenli olarak sırtına ve patilerine her gün usulca masajlar uyguladık. Sağlıklı bir beslenme prosedürü ile de 4. ayın sonunda tamamen iyileşti. Umarım bu durumla kimse karşılaşmaz gerçekten yorucu ve yıpratıcı bir süreç fakat bebeğinizin gözünüzün önünde gün be gün daha da iyileşiyor ve gözlerinin ışığının yeniden geliyor olduğunu görmek paha biçilemez. İnanın tüm yorgunluğunuz onun neşesiyle puf olup uçuyor. Sakin, sabırlı ve ilgili bir şekilde yürütmek gerekiyor bu süreci. Umarım kimse yaşamaz ama denk gelen olursa şimdiden geçmiş olsun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 288 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR