İshal

Goupe
Goupe

114799 Puan

Merhaba annem kedinin canı çekmiştir diye sabah bir yumurta kırıp kediye omlet yapmış yağlı yağlı. Az önce cıvık hamur kıvamında bir kaka yaptı. Yaparken çok ses çıkardı ben o yüzden baktım. Bacaklarına falan bulaşmıştı hemen yıkadım. Şimdi asıl sorum omlet 6-7 saatte hemen etki edebilir mi? Ve hemen geçirmek için ne yapmalıyım?

7 CEVAP

Badems
Badems

12123

Yumurta haşlanmış olarak verilir sadece onda da sarısı. Devamlı yapmıyorsa ishal olarak, bir kere yaptıysa sadece çok bir şey yapılmaz. Yani 24 saatten fazla sürerse tehlikelidir. Kuru mama dışında bir şey yemesin, bol su içsin. Annenize söyleyin lütfen sizin vercekleriniz dışıında bir şey vermesin.

Goupe
Goupe

114799

Çok teşekkür ederim herzaman olduğu gibi kucağımda uyuyor şuan.

Goupe
Goupe

114799

Sadece bir kere yaptı. Ben evde yokken annem canı çekmiştir diye vermiş. Şimdi söyledim yağlı birşey verme diye. Birde mama değişikliği yaptık bu gün. Eski mamasıyla karışık verdim bununlada ilgili olabilirmi?
Birde ıslak mama verirken konserveyi nasıl kullanmalıyız. Tamamını mı vericez yoksa mamayla karıştırmak falan mı lazım?

Badems
Badems

12123

Kuru mama yapmaz zannetmiyorum. Yaş mamayı ayrı verin, karıştırmayın kuruyla. Paketin tamamını koymayın ishal yapar yavru olduğu için. Bir de şu an vermeyin, tamamen normale dönsün öyle verin. Yarın da kakasını kontrol edin.

Goupe
Goupe

114799

Gece uyumalı mıyım? Birşey olur mu? Ek olarak birşey vermelimiyim mamadan başka ? Çünkü kaka yaptığında bacaklarına tamamen bulaşmıştı gezdiği yerler koltuklar falan hep kaka oldu. Tekrar yaparsa farkında olmayacağımdan evi darma duman eder.

Badems
Badems

12123

Tekrar yapacağını zannetmiyorum ama belli de olmaz. Tuvalete gittiğinde anlarsınız/uyanırsınız zaten merak etmeyin

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bundan sonra yağlı,şekerli,tuzlu,baharatlı şeyler vermeyin lütfen. Bunlar haricinde sebze meyve verirken araştırın. Üzüm ölümcüldür mesela. Domates de zararlıdır. Çok dikkatli olmak lazım bu konuda

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1017 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR