Şampuan

Goupe
Goupe

114799 Puan

Merhaba önerebileceğiniz kedi şampuanı varmı? Birde benim şampuanımla kedi şampuanı arasındaki fark ne ? Kedimi yıkamak için ne gibi şeylere ihtiyacım var? Püf noktaları neler?

11 CEVAP

Shewky
Shewky

1018

Kedinizi şu an pis olduğu için yıkayın. Daha sonrasında yılda bir kez tüy döktüğü zamanda ölü tüylerden temizlemek amacı ile yıkasanız yeterlidir. Ben kedi ve köpeğim için dalin bebe sampuanı kullanıyorum :D

Badems
Badems

12123

Kediler yıkanmaz :)

Badems
Badems

12123

Suyu sevmezler ki zaten. Muhtemelen kaçacaktır, nadiren kediler suyu sever. Çok pisse eğer bir kereliğine yıkayabilirsiniz ama iyi kurutmanız lazım hasta olabilir. Onlara özel olan şampuanlardan almanız lazım. Bir de kedi/köpekler için ıslak temizleme mendilleri var. Yıkamaktan daha az zahmetsiz ve kolay. Hem o da stres olmaz.

harikayanadur
harikayanadur

105997

3 yada 4 ayda bir yıkanabilir demişti veterinerim ve hocamın kedisi 11 yaşında 3 ayda bir dalin şampuan la veteriner de sıcak ortamda ılık suyla yıkattığını söyledi artık tepki vermiyormuş bebeklikten alışmış :)

Goupe
Goupe

114799

Nasıl? Benim kedim sokaktan geldiği için topraktan pislikten temizlensin diye düşünmüştüm. ılık suda lavaboda bir küvet yapsak rahatına baksa olmaz mı? :)

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Kuru şampuanda kullanabilirsiniz Kesinlikle yıkamaya çalışmayın,o aslında kendini en iyi şekilde temizliyor. Yıkamak travma geçirmesine sebep olabilir

Goupe
Goupe

114799

Ben ishal olduğunda bacaklarına bulaştığı için hemen ılık suya sokmuştum suyu çok sevdi yattı suya. Sonra çıktı ben kuruladım sonra birazda kendi kurulandı şuan kucağımda uyuyor.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Ilık olduğu için hoşuna gitmiştir. Sevse bile sürekli yıkamak tüy ve deri sağlığı için zararlı diye biliyorum. En iyisi arada sırada tüyleri besleyici bir ıslak mendil veya kuru şampuan kullanmak

Goupe
Goupe

114799

Tamam teşekkür ederim önerdiğiniz bir marka varmı ?

kediaskim
kediaskim

3211

Bionun bal ozlu sampuani var ama ayda 1 yıkayın çok yikamayin

Gofretsla
Gofretsla

116585

Bioline ve trixie

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1173 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR