Kuru Mama Onerısı

cansuuranus
cansuuranus

12689 Puan

6 aylık kedım suan royal canın Tavuklu mama yıyıor. Mamamız bıttı Royal canın hakkında yorumları cok ıyı bulmadım .daha oncelerı nd yıyıordu ama ndyı cok ıstahlı yemedı. Yas mamalarındada farkettım kı ton balıklı mamaları daha cok sevıyor. Arastırdıgım kadarıyla ton balıgı yavru kedılerde sadece hıllsde ve la vıtalde var.taurın oranı cok onemlı diye bı yazı okumusdum. Bız zaten haftada 2 kere gımcatı taurıne macunundan verıyoruz . Bu mamaların ıcerıgı hakkında bılgısı olan varmı ? Besleyıcılıgı nasıldır ?

7 CEVAP

cen0cen0
cen0cen0

875

Balık konusunda evet öyle maalesef. hills kullanabilirsiniz ek olarak evde et haşlayarak kefir yoğurt vererek kalan protein ihtiyacını vs de giderebilirsiniz daha önce kullanmıştık ve memnun kalmıştık

Siyammm
Siyammm

120334

Hills iyi bir mama değil hayvan deneyi yapıyor aynı Royal canin ve proplan gibi bu bir. İkincisi Royal canin kesinlikle parasının hakkını vermiyor. Nd nin başka aromasını kullanabilirsiniz. La vital hakkında bilgim yok ayrıca kedi bir tavulu mamayı beğenilen başka bir tavuklu mamayı beğenmiyebilir.

cen0cen0
cen0cen0

875

Orijen ve acana iyi tabii ki ama her kedi sevmiyor :/ numune alarak deneyebilirsiniz balıklı yetişkin de vardı acanada kitten yok sanırsam

sforselin
sforselin

119776

Acana ve Orijen'in tüm mamalarını yavru kediler de kullanabiliyor zaten. Ama numunesi yokmuş maalesef.

cansuuranus
cansuuranus

12689

Cok tesekkur ederım onerılerınız ıcın

cansuuranus
cansuuranus

12689

Kedim 6 aylık oldugu ıcın nd de kıtten maması sadece narlı olarak bulabıldım .orijin veya acana hakkında ne dusunuyorsunuz ?

cansuuranus
cansuuranus

12689

Peki ben bu numunelerı nereden ıstıcem ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 377 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR