Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
fabyanenst sordu.
mlatte cevap verdi.
Evde küçük kelebekler var birkaç gündür, kaynağını bulamadım. Kedim de deli gibi onları kovalarken az önce biri kulağına girdi. Kulak sivisi onu eritir mi yoksa ciddi bir soruna yol acar mi acaba?
Gun geçmiyor ki olaysiz bir gunumuz olsun :(
çok ilginç bir durum aslında ama kulağın içinde yaşayabilir herhalde, insanda kulak ve burunda yaşayabiliyor çıkmazsa veterinere götürün bence
Ay bu nasil bir durumdur?? Kulagindan cikmazsa veterinere goturun. Ayrica evdeki kucuk kelebekler acaba güve mi? Onlar mutfaktaki kurulara, çerezlere, tatli seylere dadanirlar.
Mutfaginizi iyice bir arastirin. Ben gecen sene tatilden dondugumde her tarafi sarmisti. Kokunu kurutana kadar bir ay ugrastim. Pek cok gıdayı atmak zorunda kaldim. Etrafa larvalarini birakmadan kaynagini bulun yosa arınmıyor.
Evet onlardan sanırım.
Teşekkür ederim, çıkacağını sanmam yarim saati geçti. Veterinerinere soracağım yarın. Umarım sorun çıkmaz :(
Kulağa girse kedim tepki göstermez miydi acaba sallama veya kaşıma gibi? Girdiğinden de yüzde yuz emin olamadım, benim acimdan girmiş gibi göründü. Inşallah girmemiştir.
Aslinda dediginiz gibi kulaginin icinde pir pir etse baya bi huzursuz olmasi lazim.
kulağa ışık tutun incleyin isterseniz
Baktım bir sey gözükmüyor. Herhalde girse kulak içine kedim tepki gösterirdi. Öyle umut ediyorum :(
cok ruhaf bir durum :/ veteriner bi baksin kulagin icine
Güveler çok yaşamazlar ama zaten. Girip birkaç saat içinde ölmüş de olabilir. Çok büyük ihtimalle girmemiştir, içeri girip kaybolması güvenin çok kolay değil gibi geliyor ama riske atmayın bence, bir enfeksiyon baya baş ağrıtır sonra.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.