Kedim Yaş Mamalara Burun Kıvırıyor

kubra0035
kubra0035

1004 Puan

Arkadaşlar merhaba kedime nd, naturea yaş mama aldım her çeşitini daha sağlıklı diye ama malesef kaliteli yaş mamalara burun kıvırıyor whiskas falan olsa höpür höpür götürücek. Evde yaptığım yaş mama tarzı tavuk sebze haşlamasına bayılıyor napıcam ben ya? Sürekli evde tavuk sebze yumurta haşlaması veriyim ama içinde yaş mamalarda olan vitaminler yok, resmen çaresiz kaldım

7 CEVAP

Succubus
Succubus

10369

başka çok iyi markalar da var; bunun konuşulduğu çok fazla başlık da var aslında. bir de dün sforselin denememiş daha ama canvit in nutrimininden bahsetti. toz halinde evde yapılan mamalara katmak için bir toz.
onun dışında kuru mama tek başına kedinin ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlanır, çok panik olmanıza gerek yok kuru mama yiyorsa. hala içinize sinmezse de paste halinde, ya da toz ya da tablet olarak pek çok besin takviyeleri de var. çok gerilmeyin o yüzden 2 marka yaş mamayı sevmiyor diye gerilmeyin hemen :)

Bikedi
Bikedi

13753

Bence evde tavuk yumurta ve sebzelerle hazirladiginiz yas mama disardan alacaginiz en kaliteli yas mamadan iyidir. Hepsinin icinde katki maddeleri var sonucta. İyi bir kuru mama yiyorsa sizin evde yaptiklariniz cok daha sagkili olur. Bol bol yapip porsiyonlar halinde buzlukta saklarsiniz. Arada bir yogurt da verirsiniz. Mis.

alabalik32
alabalik32

13406

Bizimki de hergün buzdolabının önünde cilve yapıyor bana :))

sforselin
sforselin

119776

Evde yaptığınızı yiyorsa ne güzel. Güzel tarif araştırıp besleyiciliği daha yüksek bir şeyler yapabilirsiniz. Temelde kuru mamayla besleniyorsa zaten hiç sorun olmaz. Yiyor diye şekerli mamalar vermemek gerekiyor.

kubra0035
kubra0035

1004

Hepinize teşekkür ederim o zaman evde ona kendim yaptığım şeyleri vermeye devam ediyim ben sadece evde vermenin bir mahsuru olur mu ondan merak ettim sağolun dedikleriniz içinn

zinci
zinci

462

Bence sırf beğendiği için whiskas almayın. Yaş mamasının üzerine kuru mama koyarsanız yer belki ben öyle yapmıştım yedi

Baharp
Baharp

914

Veterinerim yaş mama verilmesini önermiyor. En iyilerini dahi önerdiğini görmedim kendi de satmıyor. Ayda yılda bir kutu verin falan diyordu. Bence siz evde yaptığınızı verin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 336 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR