Sokak Kedileri

Goupe
Goupe

114799 Puan

Merhaba sokaktaki kediler için ucuz mamalardan almayı planlıyorum ama kararsızım. Ucuz mamaların pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama sokakta herşeyi yiyorlar. Kedi maması onlara göre daha sağlıklıdır demi? Yani ucuz mama versem sorun olurmu?

9 CEVAP

Shewky
Shewky

1018

Benim şahsi fikrim sokak hayvanları için alınabilecek en ucuz mamayı en fazla miktarda alabilmek. Aldığınız mama ne kadar çok canın boğazından geçerse o kadar az hayvan çöpten yada başka yerlerden mikrop dolu gıdalar almayacak. Emin olun aldığınız en ucuz mama dahi kendi buldukları yiyeceklerden bin kat daha sağlıklı olacak. Ben ********* dan alıyorum bir onbeş kiloluk

harikayanadur
harikayanadur

105997

bonacibo yu öneriyorum sokak kedileri için

besahin
besahin

103531

Bono cibo sadece sokak kedileri için değil ben evde baktığım kedim için de kullanıyorum öneririm

Selin_and_Sans
Selin_and_Sans

103558

Ben enjoy marka kullanıyorum .İndirime girince 15 kg alıyorum yani ailem alıyor .Ama sokak canlarına hiç goody kullanmadım tavsiye etmem :-)

ben whiskas veriyorum normalde iyi bir mama değil ama sokak kedileri için ideal olduğunu düşünüyorum sonuçta sokak kedileri.Sana şöyle bir karışım vereyim:yiyemediğiniz yoğurdu sütü bi kaba koyun içine küçük küçük ekmek atın afiyetle yiyorlar :)

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Ben mito almaya karar verdim. Ayrıca vitamin tableti vereceğim. Sizin durumunuz daha iyiyse biraz daha kaliteli mamalara bakabilirsiniz. Benim forumlarda gördüğümüm sokak kedileri için tavsiye edilen mamalar reflex ,proline,bonacibo,dr. Sacchi. Hatırladıklarım bu kadar. Siz de google dan bakabilirsiniz.

Badems
Badems

12123

Ben Reflex alıyorum. Haftada 6-7 kg kadar, bazen yetmiyor bile.

AdaMira
AdaMira

2322

Goody whiskas Pedigree vs markt mamalarını önermiyorum. bunlar alışkanlık yapıyor içerikler yüzünden. Sokak kedileri için özel ve pahalı bir marka mama kullanmak gereksiz olabilir. Sonuçta sokakta açlar ve ne bulsalar yiyorlar :(

tika_waylan
tika_waylan

13980

*********.com'dan bonacibo mama.
Ayrica marketten, kasaptan tavuk cigeri yuregi alip pirinc ile haslayip vermek hem ekonomuk hem besleyici hem de cok uygun. Eski yogurt kaplarina da su koyuyorum ama mesela sokakta her zaman su bulamadiklari icin ciger haslama daha iyi oluyor gibi geliyor cunku bol sulu yapiyorum. Zaman zaman tavuk da hasliyorum bazen nadir de olsa sosis alip hasliyotum cig sosis zararli tabi parazit yapar ama ben iyice hasliyorym. Bu sekilde maddi olarak uygub oluyot. Whiskas verdigim de oluyor cunku markette o var. Ama ben Whiskas'i onermem Bonacibo, Mito, vs iyidir.
Onlari sevindirmek mutlu etmek icin Felix yas mama da alitorym genelde Migros'ta indirimler oluyor o zqman bol bol Felix yas mama aliyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1301 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR