Hareketlii

Helincgr
Helincgr

1303 Puan

Merhaba 5 aylık dişi Ankara kedim var ve aşırı derecede hareketli 2 saat durmadan oyun oynuyorum bir iki saat uyuyo yine oradan oraya koşturuyor sabahın köründe bazen yüzüme atladığı için panik atak olmayayım diye dışarıda bırakıyorum o zaman da odanın içine almam için çok fazla miyavlıyor (ankara kedilerinin karakteristik özellikleri arasında sahiplerine bağımlılık varmış) nereye gitsem peşimde dolanıyor ben bu kediyi nasıl sakinieştiririm?

2 CEVAP

bsraccn
bsraccn

236

Kediler evin sahibi gibi davranmayı benim dedigim olacak demeyi sever sana tavsiyem sevmediğin bir şey yapınca eline al ve biraz havaya kaldır sert bir şekilde hayır de ama bağırıp kızıp vurma. Inattır kediler çünkü ve hareketli ise onla tırmanma tahtalari alıp belli bir yerde oynatabilirsin yada lazer ile oynatabilirsin en azından senin belli alanında hareket eder.

elifozzdemiir
elifozzdemiir

14426

benim kedim de ankara kedisi cidden genel olarak kedi ozelliklerine baktigimizda farkli bir tur. kopek gibiler yani sahiplerine asiri bagliliklari var aynen benimki de oyle nereye gitsem pesimde asla ayrilmiyor ve temas bagimlisi yanimda uyusa bile o patisi bana deyecek ve ennn hareketli kedi cinsi oldugunu soyleyebilirim, bosverin buyudukce hareketliligi yavaslayinca da hareketli olmasini istersiniz en iyisi hareketli olsun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap