Mystic Kedi Maması

Erica
Erica

2305 Puan

Merhaba arkadaşlar mystic kedi maması gurme denemek için aldım kedim cok sevdi. Bununla devam etmeyi düşünüyorum brit premiumdan sonra. Tavsiye edermisiniz içerikten analizden anlayan arkadaslardan fikir almak istiyorum.

14 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Evet bezelye ve nohut var ama benim kedimde herhangi bir soruna yol açmadı. Kaka kıvamı falan da normal. Belki sizinkine iyi gelmez belli olmaz, her kedi farklı tepki veriyor mamaya. Umarım sever, iyi gelir.

Ozge00
Ozge00

131723

Içeriği iyi duruyor, bende tavuklusunu kullanıyorum. Tuy dökümünde azalma oldu. Baska bir artisi veya eksisini görmedim şimdilik.

uzumkitty
uzumkitty

2758

mystic mamayı tavsiye ederim tek kötü yanı= paketin kilit sistemi hemen bozuluyor başka kilitli ambalaja veya kavonaza koyacasın işte. kılları normal zaten mevsim geçişlerin de aşırı dökülüyor. dışkısı falan normal. benim kedime yaradı yani. ikinci kez sipariş verdim kargo da şuan. tam fiyat performans ürünü :)))

sforselin
sforselin

119776

Çok detaylı incelediğimi söyleyemeyeceğim. Vitamin vb takviyeleri nasıl bilmiyorum. Ama ana içerik olarak oldukça güzel görünüyor. İçerisindeki nohutun bazı kedilerde gaza sebep olabildiğini söylediler sadece kötü olarak.

sforselin
sforselin

119776

Denemişler zaten öyle bir sorun olsa hemen fark ederlerdi diye düşünüyorum.

Ben de deneme amaçlı 1,5 kg somonlu siparişi verdim. Yarın gelecek. Aşırı tüy sorunumuz var umarım çözer

Erica
Erica

2305

Ben de tüy sorunundan dolayı önceleri somonlu mama kullandım (bir başka markanın brit premium) mevsim geçişleri ve bazı dönemler çok artıyor tüy dökme sorunu. Hergün taramak en iyiisi. Mama tam olarak sorunumuzu çözmemişti. Mystic somonlu ben de deneyebilirim önümüzdeki zamanlarda. Şimdilik gurme olanından alıcam. Fiyat içerik bakımından iyi duruyor yerli bir mama oldugu için olsa gerek.

Bikedi
Bikedi

13753

Benim kedimde asiri civik diskilamaya neden olmustu. Ama pek cok kullanici da memnun. Kediden kediye degisiyor. Oyle olmasa ben mystice devam ederdim. Hem fiyati hem icerigi iyi.

Siyammm
Siyammm

120334

Benim kendime yaradı içeriği güzel.eski sahibi RC kullanıyordu ben sahiplendiğim günden itibare mystic kullandım 1 haftanın ardından tüy dökümü baya azaldı
İlk başta sevsek elimiz hep tüy oluyordu . Memnun kaldım iki paket daha sipariş ettim tavsiye edrim

Ozge00
Ozge00

131723

Üzüldüm kediniz icin, umarim çabucak toparlar. Biz hala mystic kullanıyoruz, önceden de dediğim gibi tüylerinde bariz azalma oldu. Demek ki her kedide aynı etkiyi yapmıyor :(

sforselin
sforselin

119776

Geçmiş olsun. Bir hekim gördü mü? Ciddi belirtilerden bahsediyorsunuz çünkü. Mama kaynaklı olduğuna emin misiniz?

Erica
Erica

2305

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Alıştırma aşamasında eski mamasına karıştırıp verdim aralardan mystici seçerek yiyor eski mamasını yemiyor:) içerikten çok iyi anlamıyorum sadece kendim tadına baktım yoğun ve lezzetli bi tadı var tuzlu da değildi. Bi süre bununla devam edelim bakalım..

Erica
Erica

2305

Edit: kedim iştahlı ve obur bir cocuk oldugundan yeme sorunu yaşamıyoruz ancak mystic kullandıktan sonra parlak mat tüyler müthiş hızla döküldü rengi soldu cocugumun gözlerinin feri söndü. Zayıfladı. Özetle kedimin canından endişe ediyorum. Toparlansın diye brit mamamıza geri döndüm bol miktarda yaş mama yoğurt. İnş tez zamanda toparlanır. Mystic kedimin saglığını benimse ruh saglığımı bozdu. Üzgünüm.

Erica
Erica

2305

Mystick yemeden gecen 1 haftamız ve yavaşta olsa tüyler canlanmaya gözleri canlı bakmaya başladı. Yavaş ama ilerleme var şükür ki. Vet gitmedim aşı zamanımız gelince bu sorunlar hala devam eder ise bi yol izleyeceğim. Mamayı kötülemek gibi algılanmasın bu arada ama aynı fiyata denk gelen brit premium tam bizlikmiş bunu anlamış olduk. Bir daha mama geçişi yapmayı uzun süre düşünmicem. İlgilenen tüm dostlara selam ve sevgiler..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1065 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.032 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR