Kısırlaştırılmış Kedi Maması Önerileri

elberp
elberp

1070 Puan

Herkese merhaba.


Kedimi bu hafta kısırlaştıracağım. Şu an Orijen Cat&Kitten kullanıyorum. Bazıları kısırlaştırılmış kedilerde de Orijen-Acana mamalarının miktarı ayarlanarak kullanılabileceğini söylerken bazıları ise kısırlaştırılmış kediler için özel olarak üretilen mamaların kullanılması gerektiğini söylüyor. Ben hangisinin daha doğru olduğu konusunda emin olamadım. Orijen bir röportajda mamalarının kısırlaştırılmış kediler için de uygun olduğunu, sadece miktarın doğru ayarlanması gerektiğini iddia ediyordu.


Sizin önerileriniz nelerdir? Fiyat sınırı yok, her türlü öneriye açığım.

8 CEVAP

elberp
elberp

1070

Kedimi kısırlaştırdım. Kendini yalayamadığı için sürekli yakalığı yalaması dışında iyi. Hareketi, iştahı yerinde. Geldikten kısa bir süre sonra tuvaletini de yaptı.


Veterinerimden öneri istediğimde ProPlan önerdiği için oradan tavsiye almayı kafamdan sildim. Bu yüzden kısırlaştırılmış kedi maması önerilerinizi son kez sormak istedim. Şirket tarafından iddia edildiği gibi kısırlaştırılmış kedilerde de kullanılabiliyorsa aklımda Acana ve Orijen var. Onlar uygun değilse N&D.


Sizden de öneriler almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

sforselin
sforselin

119776

Kediniz kilo almaya meyilli değilse bence kullanabilirsiniz. Kısırlaştırılmış kedi mamalarında yağ oranı neredeyse yarı yarıya daha düşük oluyor. Onun dışında bildiğim kadarıyla fosfor, magnezyum ve kalsiyum oranları önemli. O oranlar da baktığım kısırlaştırılmış kedi mamasının oranlarıyla aynı.

derya16161
derya16161

2956

bende dun kısırlaştırma operasyonu yaptırdım kedilerime .bizim veterinerimizde proplan önerdi.zaten kisirlik öncesi de onu kullanıyordum yavru olanını tabi.simdi kisir olanı kullanacağız aşamalı olarak geçiş olacak.gecmis olsun yavrunuza.benimkilerin operasyonu biraz zor geçti. cok halsizler ve iştahsızlık.yerde elimde kasetle sürünüyorum desem yalan olmaz..bir hafta böyle bakalım .iyilessinlerde

elberp
elberp

1070

*Up

cemremio
cemremio

2205

Yani açıkçası ben acana ve n&d kullanıyorum belirtilen ölçü kadar veriyorum

elberp
elberp

1070

Teşekkürler @cemremio


Yarın kısırlaştıracağım, başka önerisi olan var mı?

Felicia da iyi diye duydum. Düşünebilirsiniz

derya16161
derya16161

2956

kaseyle

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 475 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR