Furminator İle Kedi Taranması

ihsanure78
ihsanure78

3148 Puan

Kedimi hergün furminator tarağı ile tarıyorum ve hergün aşşa yukarı 1 avuç dolusu tüy topluyorum normal mi ve furminatorun bi zararı yoktur değil mi?


8 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Haftada 1, hadi en fazla 2 olsun. Daha fazla taramayin. Geri kalan günler normal tarak ile tarayabilirsiniz arzu ederseniz.

Mrtkaytan
Mrtkaytan

5170

Hayır yok ölü tüyleri veya dökülecek olan tüyleri alıyor. Hiçbir sorun yok haftada 1 yapabilirsiniz

Succubus
Succubus

10369

Furminator her koşulda tüy çıkarır çünkü ölü tüyler vs dışında çok minik kesiciler var dişlerinin arasında. Ara makas atıyor gibi ufak ufak da kısaltır tüyleri. Aklınızda bulunsun. O yüzden ben de her gün taramayın derim

sforselin
sforselin

119776

Kendileri bile haftalık tarama için diye satıyorlar kastettiğiniz ürünleri. Günlük taramaya uygun değiller. Eğer yoksa elinizde günlük taramaya uygun bir tarak alıp günlük olarak onunla tarayın. Haftada bir de furminatörü kullanın.

Zeynepulku
Zeynepulku

125711

Her gün furminatorle taranmaz haftada 1 en fazla

ihsanure78
ihsanure78

3148

Teşekkür ederim artık haftada 1 kere taramaya devam edicem.

sforselin
sforselin

119776

Bugün seyyar satıcıdan dede tarakları olur da onlardan aldık. Çok güzel tüy topluyor, karışık yerleri de açıyor. 1.5 liraya aldım. Deneyebilirsiniz bi. Diğer taraklarının papucunu dama attıracak sanırım bize.

Haftada bir kullanırsanız eger daha doğru olduğunu düşünüyorum ,cunku o kesici bir tarak ,tuyleri kesiyor ,cok tarandiginda hatta tuyleri arasinda dengesizlik bile yapıyor,siz ne kadar tararsaniz o kadar tuy yine gelir o tarakla, normal kedi fırçası tarzi taraklarla hergun,furminator ile haftada bir öneririm :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap