Kedim Zeytinyağı Yedi

gokkces
gokkces

1824 Puan

Kedim mutfağın kapısı kapalı olmasına rapmen kapıyı açıp gisip tabakta duran zeytinyağından ve domates sularından içmiş. Bir sorun olur mu veya birşey yapmalı mıyım

6 CEVAP

Bikedi
Bikedi

13753

Belki biraz civik kaka yapar bisey olmaz. Patates pirinc tavuk haslayip verirsiniz civik yaparsa. Ama az yemis diyorsunuz. Biseycik olmaz. Kedi egeli heralde. Ekmek de bansaymis. Yaramaz:)

sforselin
sforselin

119776

Zeytinyağı sorun yaratmaz, domatesi de yemesi çok önerilmez ama alerjisi yoksa, yine herhangi bir sorun yaşayacağınızı zannetmem.

Namiii
Namiii

202

Benim kedim de zeytinyağı sever.Bazıları zeytin seviyor benim ki sadece zeytinyağı seviyor ve ben arada çay tabağında biraz veriyorum şifa olsun diye.Domates suyunu da kardeşimin kedisi seviyor o da bazı sabahlar biraz veriyor.Çok aşırı olmadığı sürece bir sorun olmaz.Siz bugün gözünüzü üzerinden ayırmayın içiniz rahat etsin.Ne kadar yediğini görmemişsiniz çünkü.

gokkces
gokkces

1824

Tamam teşekkür ederim. Kedi izmirli olduğunu belli ediyor :D bugün yaptı kakasını bir sorun olmadı ♡

gokkces
gokkces

1824

Çok az yemiş ama bilemedim

zinci
zinci

462

Benim kedim eve ilk geldiği hafta patates kızartmasının yağını içti veterineri zeytin yağı ise sıkıntı olmaz ama devamlı yapmasını engelleyin yememesi daha iyi dedi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 530 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR