Mantar

elifozzdemiir
elifozzdemiir

14426 Puan

kedim mantar oldu 3 hafta once tedavisi baslandi ilk 3 doz asi yapildi ve crystalin sprey verildi 3 gun sonra 2 doz daha asi yapildi 10 gun sonra kontrole gittik sıkinti olmadigini crystalin spreyi de birakabilecegimizi soylediler zaten arka bacaklarindaydi bi bacagindaki cidden gecti baya tuyledi ama diger bacagindaki sanki artti ve kizarmaya basladi ustunde tuyler var ama digerine nazaran hala tuysuz gibi o bolge kucuk kucuk tuyler var oraya crystalin sprey uygulamaya devam ediyorum sizce ne yapmaliyim

6 CEVAP

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Benim kedim sokaga kactiginda mantar olmustu. Yanlis hatirlamiyorsam 2 doz asi yapildi bide Oceral sprey vermişlerdi. Onu kullandim gecti. Kızarıklık yoktu ama öbek şeklinde tüy dökülen yerler vardı. Size verilen spreyi duymadigim icin bisey diyemem ama veterinerinizi telefonla arayıp sorabilirsiniz spreye devam edersem geçer mi diye yada daha ne kadar kullanılmalı diye. İlla getir bakayım muayene edeyim demez bence (Muayene ücretleri malum)

yukime
yukime

537

Ben oceral sprey kullanmıştım ama bir süre yalamaması daha iyi çünkü ağır. Veterinerin sprey önerisi daha doğru olacaktır. Bide mantar değil de alerji kaynaklı olabilir ihtimaline karşın mama değiştirilebilir

Selenkofte
Selenkofte

573

Bizde oceral sprey kullandık (uzun süre atlatamadığımız için düşük doz kapsül tedavimizde vardı). Ek olarak kantaron yağı, bağışıklığını desteklemek için immun44 şurup da kullandık kantaron dökülen tüylerin çıkmasında ve tedavi sürecini hızlandırmada çok faydalı oldu. Umarım hemen atlatırsınız çok geçmiş olsun.

elifozzdemiir
elifozzdemiir

14426

haklisiniz tesekkurler :)

elifozzdemiir
elifozzdemiir

14426

cok sagolun

Biz de geçen sene aynı problemi yaşamıştık iki doz iğne yapıldı ve ben harici olarak nano sprey kullandım çok faydasını gördüm. Ancak çok kısa sürede geçen bir şey değil haberiniz olsun tamamen iyileşmesi 3-4 ayı bulur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 395 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80104 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR