Kediniz Size Güveniyor Mu?

Zeynepulku
Zeynepulku

122955 Puan

Sanırım benim kedim bana güvenmiyor. Daha önce köpekte beslemiş bir insan olarak kedimin bana güvenmediğini hissediyorum. Daha önceki evimiz bahçe katindaydı. Çok fazla kedi dolaştığı için bahçeye asla cikarmiyordum 2-3 kere kaçıyordu bende gidip almaya çalışıyordum ama benden kaciyordu. Yeni evimizie ilk geldiğimiz gün camlarca tel yoktu ve camın diğer tarafına geçmişti almak için tuttum ama çok korktu sanırım onu aşağı atacağım zannetti :d yani kedi bu diyip kafayı takmamaya çalışıyorum ama kendi kendime üzülüyorum. :'

4 CEVAP

Bikedi
Bikedi

13753

Kedilerin mizaci oyledir zaten. Sahiplerine pek eyvallahlari yoktur. Sizi seviyor olmasi disariya kacmasina engel degildir. Yaninizda uyuyor, kucaginiza cikiyirsa size guveniyordur zaten. Ayrica yuksek bir yerde onu tutmaya calistiginda korkmustur. Hepsi ayni tepkiyi verir. Sizinle ilgisi yoktur.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Kediler bilmediği yerde sahibine bile güvenmez. Ben kedimi apartman merdivenlerinde bile kucağıma alamıyorum çıldırıyor, aşağı daireye bile boxla gidiyoruz. Biraz da kedinin mizacıyla alakalı, dediğim kedim çok zeki ve tetik bir hayvan, sürekli teyakkuzda :) evin en uzak noktasından arka bahçedeki küçücük bir hareketi duyup koşarak gider, diğer kedilerin umru olmaz mesela.

sekerfare21
sekerfare21

115656

Kediler ozellikle stres aninda full kendini koruma moduna giriyorlar. Size guvenmemesinden degil yapilari oyle. Korktuysa onun onceligi oradan kacip kendini korumaya alma oluyor.

sekerfare21
sekerfare21

115656

Kendini guvende hissettikleri yerlerde dar, karanlik yerler. Insanlar boyle bir ortam saglayamadiklarindan kaciyorlar. Ozellikle kucsktaysa hic guvende hissetmiyorlar kendilerini ayaklari yere basmali.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 357 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR