Mama Tavsiyesi

Metalizm
Metalizm

1097 Puan

10kg mamaya 100tl verdik kedimiz de çok sevdi milo markalı mama tüy dökme sebebi mamadan mı bilmiyorum fakat bu şekilde hem ekonomik hem de sağlıklı bir mama tavsiyesi verebilirseniz çok sevinirim. Kedim 5-6 aylık dişi.


7 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Mystic

AnneRoss
AnneRoss

12395

MİLO TAVUKLU YETİŞKİN KEDİ MAMASI


İÇİNDEKİLER: İşlenmiş hayvansal protein, buğday, mısır, hayvansal yağ, buğday kepeği, bonkalit, mısır gluteni, kurutulmuş şeker pancarı, ciğer aroması, tuz, kuru bira mayası, taurin.


İçeriğinde et yok, işlenmiş protein mevcut, gluten ve mısır dolu, kedinizi kandırmak için aroma var ve böbrekleri mahvolsun diye tuz mevcut.


Size tavsiyem 10 kg da almış olsanız mamayı hemen bırakmanız. Onun yerine Mystic alırsanız 15 kilosu 170 liraya falan gelir ve içeriği de gayet güzeldir.

dogacik
dogacik

644

Mystic????

Bütçe yeterliyse kesinlikle N&D.

guloruc
guloruc

742

Kedimin dışkısında mukuslu kan var. Royal canin kullanıyorduk onda bile veteriner nd ye geçirdi. Mama kaynaklıdır diye. Bence biran önce mamayı değiştirin adını duymamayı geötim 10 kg 100 TL aşırı ucuz.

suddeez
suddeez

2082

Kötü mama şimdi tüy dökümüyle başlar ilerde böbrek sorunları yapar. Bence kaliteyi yükseltin daha geçen tanıdığımın kedisi aynı sorunla karşılaştı. Mama olarak orta halli mystic

arzukocc86
arzukocc86

393

uygun mama arayışınız varsa pro choice bakabilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 529 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR