Kedimin Karnı Ağrıyor Olabilir Mi?

Baharp
Baharp

914 Puan

İyi akşamlar. Sanırım kedimin karnı ağrıyor. Gündüz evde yoktum akşam geldiğimde gayet iyiydi yemek falan da istedi. Sonra birden durgunlaştı. Yavaş yavaş yürüyor en sevdiği şeyleri verdim yine de yemedi. Sürekli kuytu köşede, karnının üstüne yatıyor arka patilerini uzatıp ve karnına dokununca homurdanıyor ya da tıslıyor. Sanırım karnı ağrıyor sabahı beklemek zorundayım burada nöbetçi vet var mı bilmiyorum ve her veterinere götürmüyorum güvenip. Kusma falan yok. Sorunu ne olabilir tecrübesi olan var mı?

10 CEVAP

Toscana
Toscana

4538

Bizde aynı durumu yaşadık önce karnı ağrıdı sonra kusmada oldu . Sindirim sıkıntısı yaşamış hafifte ateş varmış ama anlaşılmıyordu muayenede çıktı .iğne yaptı antibiotik mide koruyucu vitamin eve gelince yine kustu tuvalete çıkmaya uğraştı çıkamadı yemediği için karnı ağrıdıkça kuma gitti sonra kustu bi kaç kez iyki götürmüşüm ilaçlar etkisini gösterince sabaha daha iyidi geçmiş olsun. Bi.baktırın çok zor bi süreçti inşAllah sizin ki iyileşmiştir .

Esila46
Esila46

12047

Son durum nedir?

Berrefilizzz
Berrefilizzz

14693

Geçmiş olsun ya çok üzüldüm inşallah cabuk iyileşir

Baharp
Baharp

914

Yoldayız umarım nedeni bulunur ve çabuk iyileşir. Hiçbir şey yemedi sabaha kadar. Sabahı zor ettim. Teşekkür ederim yanıtınız için.

Baharp
Baharp

914

Bu arada size de çok geçmiş olsun.

sforselin
sforselin

119776

Geçmiş olsun. Nöbetçi veteriner kliniğini mutlaka öğrenin. Ne zaman lazım olacağını bilemezsiniz. Acil bir durum yaşanırsa o an aramak zorunda kalmayın.

Baharp
Baharp

914

Maalesef yalovada yok sanırım sordum bilen de yok. Ateşi kırkın üstünde çıktı kırkı gördükten sonrasını ölçmedi veteriner. İlaç da yapıldı birkaç saate yemek yermiş. Üç günlük tedavi uygulayacakmış. Akciğer enfeksiyonu dendi. :/

Toscana
Toscana

4538

Geçmiş olsun inşAllah şimdi iyidir

Baharp
Baharp

914

Tamamen dediğiniz gibi oldu hala tedavi devam ediyor kan tahlili falan yapıldı ciddi bir şey değilmiş ama geçmiyor bir türlü her gün gidiyoruz doktora. Biraz daha iyi oluyor sonra birden tekrar kötü oluyor falan zor bir süreç ben de çok yoruldum :/

Baharp
Baharp

914

Teşekkür etmeyi unutuyorum hep uykusuzluktan. Teşekkürler hepinize cevaplarınız ve ilginiz için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 533 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR