Kedim Tek Gözünü Daha Sık Kırpıştırıyor.

Succubus
Succubus

10369 Puan

Merhabalar,
Kedimin gözlerinde anormal hiçbir şey yok ama sağ gözünü daha sık kırptığını ya da arada daha kısık bıraktığını fark ettim. Bana mı öyle geliyor diyerek gözlemliyorum 2 3 gündür böyle. Toz vs kaçmış da diyemiyorum o yüzden. Ne kızarıklık, fazladan gözyaşı hatta çapak vs hiçbir şey yok bu yüzden veterinere gidince ne göstericeğimi de kestiremiyorum. Aklınıza gelen bir sebep var mı ya da böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?

4 CEVAP

cansuuranus
cansuuranus

12689

Bızımkı kedımızdede aynı sorun vardı ve suan bı gozu amelıyatlı. Katarak baslangıcı varmıs . Ilk veterınere goturdgmde gantagut verdı . Snrdn baktık ku goznde parlaklık olusmaya baslamıs. Goz uzmanına goturmek zorunda kalıp amelıyat oldu kuzum . Sızde ilk etapda evde gozlerını ılık cayla hergun temızleyın ve gunde 3 defa 2 ser damla gentagut damlatın . Sorun devam ederse veya kotulesırse mutlaka bı veterınere danısın derım .

Succubus
Succubus

10369

Eyvah eyvah, görünürde çok bir şey yok diye erteliyordum ama bugün aşı randevumuz var zaten. Veterinerin söylediklerini de yazarım, bakalım ne çıkacak. Teşekkür ederim bu arada

cansuuranus
cansuuranus

12689

Gecmıs olsun

nslhnpkr
nslhnpkr

1794

benim kedimdede aynısını yaşıyorum belki gözü iltahap olmuştur diye düşünüyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 342 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR