Ezme Yaş Mama

emellkya
emellkya

1091 Puan

Yavru kedim mousse/ezme kıvamında olan yaş mamaları yiyor , nd prime kitten yaş mama almıştım onu yemediği için ezmeye döneceğim. İçeriği temiz ve ezme yaş mama önerileriniz var mı?

10 CEVAP

gulsundusmez
gulsundusmez

12392

MErhaba,
N&D aslında en kaliteli mamalardan birisi ama kedi işte neyi seveceği belli olmuyor.Israrcı olabilirsiniz veya neyli aldınız Tavuklu, somonlu, ciğerli? Onu değiştirebilirsiniz kediler genelde somonlu sevmez tavukla başlayabilirsiniz. Proplan junior yemeyen kedi görmedim N&D alabildiğinize göre maddi olarak alabilirsiniz. Haşlanmış but tavuk da öneririm.

Schesir yaş mamalarını deneyebilirsiniz benim kedimde nd mama yemiyordu schesir denedim hepsini bayılarak yedi ve tavukludan başlayın bencede :)

arzukocc86
arzukocc86

393

ezme mama olarak chef s choice yaş mamalar da var bakabilirsiniz tahılsız somonlusunu balıklsını falan da kullandım gayet iyi

Succubus
Succubus

10369

Şimdiii listelerimi çıkardım :P
İlk aklıma gelen kit catin mousseları oldu. Satan pek bir yer kalmadı ama kıvam olarak kedi pudinginden hallice. Benimki hem çok seviyor hem de karıştırmak çok daha kolay olur.
Bir de chefs choicede şeker tuz vs olabiliyor. Hangisi gözüme ilişti hatırlamıyorum ama ondan dolayı evime hiç girmedi benim.
Patelere gelecek olursak, benim rahatça verdiğim markalar nutri, felicia, vom feinsten, matisse ve tomi. Matisse zaten nd ile aynı üretici. Bir de animondanın carnysini çok seviyor ama küçük kutusu yok. Bitirmesi zor biraz. Bulursanız kitten poultry coctaili sevecektir hatta, benimki çıldırıyor.
Cıvık içeriği düzgün aklıma gelen pateler bunlar(nutri biraz daha katı diğerlerine göre)

sforselin
sforselin

119776

Kendiniz çatalla falan ezseniz aslında yiyorlar genelde. El blendırıyla da yapabilirsiniz zor gelirse.

emellkya
emellkya

1091

Baya ezerek veriyorum bende kuru mamayı da ıslatıp ezdiğim mamayla karıştırıp veriyorum ama yemiyor çok acıktığında azıcık yiyip bırakıyor , kuru mamayı da sevmiyo diye düşünüyorum yaşla karıştırmadığım sürece yemiyor royal canin kitten kullanıyordum

sforselin
sforselin

119776

Kuru mamanın ıslatılması çok önerilen bi şey değil. Aroması falan da kaçar zaten.
Normalde yaş mamayla mı besleniyor? Anlamadım onu tam olarak.

emellkya
emellkya

1091

Kuru mamayı yiyemiyor sert olduğu için veteriner önerdi böyle yapmamı, kuru ve yaşı karıştırıp veriyorum yaş mama ezme olmadığı için yemiyor

sforselin
sforselin

119776

O kadar küçük mü? Bizimki 7 haftalıkken bile yiyebiliyordu kuru mamayı. Bence kuru mamanın içindeki yaş mamayı yavaş yavaş azaltıp kuru mamaya geçin. Karışan mama da sürekli açıkta kalamaz, kaldırmanız ya da atmanız gerekir. Zor olur sizin için de kontrol etmek.

AsenaTuncay
AsenaTuncay

116830

Gimcat kitten vitamin macununu denediniz mi? Bende kuru mamasına yaş mama karıştırıyordum yedirmek için, bu macundan sonra iştahı açıldı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 467 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR