Yarın Dişi Kedimi Kısırlaştıracağım

denizbaliik
denizbaliik

4204 Puan

Merhabalar. Bu zamana kadar en korktuğum şey kedimi kısırlaştırmaktı ve o gün geldi çattı. Çok korkuyorum ama yaptırmak zorundayım. Kedim dişi ve 8 aylık 3.5 kiloya yakın. Yarın sabah 11 de götüreceğim akşama doğru uyanınca alacağım. Gece 12 den sonra su hariç hiç bir şey yedirmemem gerekiyormuş. İşte sabahta götüreceğim veterinere. Estetik dikiş yapılacak ve kafasına yakalık takılmayacak. Kısırlaştırma yaptıktan sonra yine veteriner bilgi vericektir ama sizlerede sormak istedim. Bu konuda tecrübeli hayvanseverlerimiz varsa yazabilirlermi ? Bu sürecin en hasarsız ve kolay geçmesi için ne yapmam nelere dikkat etmem gerekir ? Şimdiden teşekkürler

1 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Hijyen konusunda biraz daha dikkatli olun. Ona rahat yatabilecegi uygun bir yer ayarlayın. Daha az hareket etmesini sağlayabiliyorsanız ona dikkat edersiniz bir de. Onun haricinde öyle yapmasanız olmayacak bi şey yok sanırım.
Ben kendimi rahatlatmak için pyometra ameliyatlarının fotoğraflarına falan bakıyorum bkbebjbxjb Meme tümörü falan da iş görüyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 172 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR