Kısır Kedi Maması Önerisi

serinnirmak
serinnirmak

188 Puan

Merhabalar,
Ben iki kedi annesiyim ve öğrenciyim. İki kedim de kısır. Şimdiye kadar Farmina Matisse Kısır Kedi Maması kullanıyordum. Ama bugün gittiğim bir petshop o mamanın hiç kaliteli olmadığını, içindekiler kısmında içindeki tüm bileşenlerin yazmadığını söyledi. Profine önerdi içinde bağımlılık yapıcı o madde bulunmadığını söyledi ama emin olamadım. Ben de Proplan aldım beni maddi açıdan zorlasa da. Matisse benim için maddi açıdan uygundu. Ama iyi bir mama olmaması beni üzdü farklı bir mamaya geçiş yapmak istiyorum hem fiyatına göre kaliteli hem de maddi açıdan beni zorlamayacak. Yardımcı olursanız çok sevinirim. :) Şimdiden teşekkür ederim.

9 CEVAP

Ayben02
Ayben02

15110

Mystic alabilirsin

Anonymus386040
Anonymus386040

12005

Mystic hem uygun fiyatlı hem de içeriği kötü değil sizi zorlamaz alabilirsiniz

Aycacepeci
Aycacepeci

737

En iyi içerikli olan royal canin öneririm

Ysmnn
Ysmnn

683

Royal canın markasını da severim küçükken kedilerimin hepsi ilk 4 ay royal canın mother babyle büyüdü . 6. Ayına kadar royal canın kitten mama 6. Aydan sonra da yavas yavaş nd markaya geçiş yaptım bunlar biraz pahalı mamalar . Aynı ihtiyaçları mystick mamada karşılıyor içerikleri güzel hepsinin . Mystick biraz daha uygun fiyatlı olarak kullanabilirsiniz

serinnirmak
serinnirmak

188

Çok teşekkür ederim umarım memnun kalırım:)

serinnirmak
serinnirmak

188

sanırım mystic deneyeceğim teşekkürler önerileriniz için :))

Aycacepeci
Aycacepeci

737

Ozge00,yazdığım cevapta herhangi bir troll kelimesi bulunmuyor. Biz veteriner önerisiyle royal canin kullanıyoruz araştırdığım kadarıyla da,çoğu insanların tercihi bi mama. İnsanların fikirlerine saygınız yoksa yorumunuz da olmasın.

Ozge00
Ozge00

131723

Valla artik anlatmaktan yoruldum hic kendimi yormayacagim acin da savunduğunuz mamanin içeriğine bir bakın lutfen sonra da övülen nd,orijen,acana, fitmin tarzi mamalarin icerigi ile karşılaştirin.

Ysmnn
Ysmnn

683

Nd sebzesi ağırlıklı bir mama genelde . Kısırlaştırılmış kedilerde kilo fazla olabiliyor . Ben. Nd kullanıyorum memnunum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 463 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR