Kedim Kakasını Dışarı Yaptı

SelenG_
SelenG_

2502 Puan

4,5 aylık erkek kedim var. Evde annem ve babamla yaşıyoruz. Annemler tatilde 2 haftadır. İkimiz yalnızız yalnız olunca bana iş yaptırmaz oldu çok bağırıyorum ve kızıyorum. Sanırım iyice strese girdi bu akşam evin her yanına kakasını yaptı. Ne yapacağımı bilmiyorum şuan bu şekilde strese girdiğinde nasıl davranmam gerekiyor?

5 CEVAP

Minikbihter
Minikbihter

2718

Benim kedimde iş yaparken bana rahat vermiyor bende bir 5 dk falan kalemle oynatıp sonrasında hiç ilgilenmiyorum bir kaç dakika sonra mayışıp masada uyuya kalıyor. hemen bağırmak yerine biraz ilgilenseniz okşasaniz azıcık oynatsaniz daha iyi olur onun için sanki ya da hiç yanınızda olsun istemiyorsaniz kapınızı kapatabilirsin ama bağırmak özellikle onları çok geriyor kolay gelsin :))))

Belli ki kediniz size çok bağlanmış kısa aralıklarla kendinizi ondan uzaklaştırarak daha bağımsız olmasına yardımcı olabilirsiniz(Günlük rutinler oluşturarak ona oyun zamanı ayırmanızda yardımcı olabilir).Böylece stres ve ilgi çekme amaçlı yapmış olabileceği dışkılama problemini de çözebilirsiniz.

SelenG_
SelenG_

2502

Teşekkürler cevaplar için :)

FloorGang
FloorGang

4360

Sadece oyun oynamak ve ilgi istiyor lütfen ona bağırma :(

FloorGang
FloorGang

4360

Kediler duygularını yoğun yaşayan hayvanlar (köpeklere göre) stress ise herkesi mahveden bir durum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 307 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR