Kedimin Olduğu Yerde Bir Tane Susam Gibi Bir Şey Farkettim

Birkedi8
Birkedi8

1017 Puan

Merhaba arkadaşlar 3 aylık kedim var. Sahiplendigimde kakasinda bir tane susam benzeri bir şey görmüştüm hemen veterinere götürmüştüm ondan öncesinde de enseye iç ve dış parazit damlası yapilmisti zaten veteriner tablet tarzı bir şey verdi onu kullandi ve bir daha hiç görmedim o zamanlar. Yine 10 15 gün önce iç parazit aşısı karma aşısı vs yapıldı. Bugün ise kedimin yattığı yatakta susam gibi bir şey gördüm sadece bir taneydi pecetenin üstüne aldım inceledim hatta peceteyle bastırarak kırdım baktım ama ne olduğunu anlamadım acaba iç paraziti mi var anlamadım oysa en başından beri düzenli tedavi oluyor bu konuda:( sizce parazit olabilir mi ?

6 CEVAP

Birkedi8
Birkedi8

1017

Umarım . Teşekkür ederim cevabınız için :)

ozlemalice
ozlemalice

4165

Ben de bir defa pencerenin önünde oynarken gördüm. Susam gibi açık renkliydi ama oynuyordu solucan gibi. Önlem amaçlı iç parazit damlası yapıldı. Veteriner de tam bir şey diyemedi. Gördüğünüz şey hareket ediyor muydu?

Birkedi8
Birkedi8

1017

Hayır hareket etmiyordu. Sert bir şeydi

ozlemalice
ozlemalice

4165

O halde pek yorum yapamayacağım ama yaşayan biri yazar mutlaka umarım öyle değildir.

ecmerdmr
ecmerdmr

944

Ic parazit suan benim kedimde var. Hatta tenya adi verilen bir parazit. Beyaz renk kucuk solucan gibiler...Bugun veterinere goturdum ve ic dis parazit oldu. 3 gun sonra da hap vericekler. Kedim oldukca halsiz...scottish fold olmasina ragmen o hareketli kedim cok durgunlasti:/ Siz bence o buldugunuz seyi bir posete koyup veterinere goturun...ne olur ne olmaz.

Birkedi8
Birkedi8

1017

Geçmiş olsun :( umarım bir an önce atlatır gerçekten sıkıntılı bir durum. galiba parazit kedilerde halsizlik yapıyor benim kedide hiç öyle bir durumda yok o kadar tedaviden sonra görünce şaşırdım en iyisi veterinere götürmek dediğiniz gibi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 557 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR