Bu Minnoş Kaç Aylık Olabilir?

Resimdeki tatlılık abidesi bir süredir bizim sitede ilk onunla dışarıya kedi sevmeye çıktığımda karsılaştmıştım hastaydı gözü iltihaplıydı ona yemek almaya gitmiştim geldiğimde yoktu.Ondan 2hafta sonra akşam çöpün orada gördüm iyileşmişti ama karnında yara vardı 1saat boyunca onunla ilgilendim sonra yarın yine gelirim diyip eve gittim göremedim:( Dün kurstan gelirken çöpün orda yemek ararken buldum sevdim sonra evin yolunu tuttum ama bu minnak benim peşimden geldi apartmana bile girdi


28 CEVAP

Eve gidip mama verdim beni görünce çılgına dondu yemegini yedi sonra ustume cikti yatti oyunlar oynadik tertemiz daha acaba kaç aylik sahiplenmek istiyorum

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Böyle bir şey yapmanız çok güzel. Bana 4-5 aylık gibi göründü. Tabi en doğru tahmini veteriner yapar. Bu arada sanırım 7. Sınıf öğrencisiydiniz. Öyle ise teog zamanı zor olmayacak mı kedi ile ilgilenmeniz? Ailenizin onayı var mı?

Enez
Enez

195

4veya5 aylık

Goupe
Goupe

114799

Dollfacepersian ben bugün teoga girdim bence alması daha iyi moral oluyor. Yumurcak okuldan her geldiğimde kucağıma atlıyor tüm stresimi alıyor.

Duranlar
Duranlar

1315

4 yada 5 yada 6 olabilir

nildogcat
nildogcat

13724

Sanırım dişlerinden anlaşılıyor ne kadarlık olduğu ama küçük duruyor.Bu arada yaptığın çok güzel birşey.İnşallah sahiplenirsin:)

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Goupe sınav yoğunluğu yüzünden birçok kişi yeterli ilgi gösteremiyor. Evet. Kedi stresi azaltıyor ama onu ihmal edip stresimi azaltıyor diye beslemek doğru değil.
Tabi hem sınavlara çalışan ve kediye yeterli zamanı bulanlar vardır fakat neredeyse her zaman bu şekilde oluyor

fgpretch
fgpretch

595

inşallah sahiplenirsin

fgpretch
fgpretch

595

sen ve senin gibi iyi insanlar iyi ki varlar

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

O zaman çok güzel. Bu arada kedi bakımı,sağlıklı mama ve kum seçimi,gerekli eşyalar vb. konularda yardıma ihtiyacınız var mı acaba? Öyle ise yardımcı olmayı çok isterim

besahin
besahin

103531

Arkadaşlar ben KPSS sınavına hazırlandım bir nevi ablanızım çoğunuzun gerçekten moral oluyor hiçbir zorluğu olmuyor minnoşların kafa dağıtmak için genelde dışarı çıkıp gezip tozmak İstiyor insan ama evde bekleyeniniz sevgi yumaklarınız olunca evden çıkmak istemiyorsunuz umarım hepiniz çok çok iyi yerlerde olursunuz konunun dışına çıktım biraz :) bence 5 aylık falan duruyor bu minnoş :)

milodelisi
milodelisi

11213

Bende Teog'a girenlerdenim. Kampüsümüzde dolu kedi var, içeride toplanma alanımıza aldık hepsini. Mırıl mırıl rahat rahat yaptık sınavımızı:)

hepinize teşekkür ederim evet seneye Teog sınavım var ve kedileri çok sevdiğim için engel olmaz diye düşünüyorum olsa bile en azından çalıştığım zamanlar odamın kapasını kapatırım.Bu miniği dışarıda bırakmak istemiyorum kış geldi çünkü. Ailem konusunda zaten yarıyılda barınaktan alıcaktım şimdi alsam 1-2 aydan bişey olmaz :) Tekrardan hepinize teşekkür ederim

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Ben de yardımcı olmayı isterim:)
Eşya olarak nelere karar verdiniz? Ve mama olarak ne almayı düşünüyorsunuz?

AdaMira
AdaMira

2322

3 4 ve ya 5

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2065 Görüntüleme
  • 28 Cevap
  • 6 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR