Kedimin Sol Gözü Devamlı Akıyor

DoraFiko
DoraFiko

15662 Puan

Merhaba kedimi 1aylıkken sokakta annesiz buldum ve sahiplendim. Şuan 5ayına yaklaştı sahiplendiğim hafta sol gözünde akma oldu o dönemde serum ve antibiyotik tedavisi gördüğü için sürekli veterinerdeydik. Damla verdi hekimimiz geçmedi ardından abtibiyotikli bir krem verdi ondan sonra geçti ama 10 gün sonra şeffaf renkli akmaya devam etti. 3gün akıyor 1gün akmıyor devamlı böyle geçti sanıyorum geri geliyor. Bazen kısılıyor tekrar düzeliyor. Her aşıya gittiğimde gösterdim çay pansumanı önerildi. Ama çözüm olmuyor hiç biri. En son göz temizleme solüsyonu verdi hekimimiz ama oda tamamen geçirmedi. Tek gözü devamlı şeffaf su gibi akıyor. Bu durumu yaşayan varmı ne yapmam lazım? Eklediğim görselde en kısık hali var bu şekilde sulanıp kısılıyor oğlumun güzel gözü????


5 CEVAP

Tengu
Tengu

14308

veterinerinizi değiştirin başka veterinere gösterin

ebraryy
ebraryy

369

gentagut tobrased ve ya terramycn deneyin

alabalik32
alabalik32

13406

Aynısı benim başıma geldi. Çay pansumanını sabah akşam yapın. Genta isimli bir damla var günde 1 damla sorunlu göze düzelene kadar devam edin.

DoraFiko
DoraFiko

15662

Hepinize teşekkür ederim. Bugün başka bir hekime gitti 5günlük antibiyotik başladı. Ve farklı bir antibiyotikli merhem verdi. Ama enfeksiyondan ziyada farklı bir durum var gibi geliyor bana çünkü devamlı yeniliyor bu durum. Gözüne ışık vurduğunda iki göz bebeği farklı parlıyor sorunlu gözü beyaz renkli parlıyor. Aynı bu görseldeki gibi

Boldi
Boldi

2221

Aynısı benim kendime de oldu bir şey olmaz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 538 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR