Kedi Maltı

Erogluekiin
Erogluekiin

24279 Puan

Merhaba bunlar neden bu kadar ucuz? Gimcat 100 gram 75 tl olurken bunların böyle olması dikkatimi çekti. Kullanılmaz mı? Özellikle trixie yi merak ediyorum içeriği kötü mü onu alsam bir sorun yaratır mı


14 CEVAP

psabrk
psabrk

116634

Fiyatları Markanın değeri/ismi ve kullanıcı talebi belirler, fiyat ne kadar talep olursa o kadar artar öyle düşünün.
Ayrıca Beaphar gayet iyi markadır.

sforselin
sforselin

119776

Ben trixie'nin içeriğini tam öğrenememiştim diye hatırlıyorum. Şeker benzeri bi şey(adını unuttum:/) oluyormuş bazılarında. Onun olmaması gerekiyormuş içinde.

bademthecatt
bademthecatt

122203

Kedim hiçbir maltı sevmedi şuan zoovital kullanıyorum uygun fiyatlı iyi alternatif 50tlye almıştım petlebiden tüy atımı gayet güzel

Gimcatten vazgeçmeyin :)

O yüzden gimcat malt soft extra daha çok talep görüyor çünkü şekersiz :)

Erogluekiin
Erogluekiin

24279

Sanırım trixie peynir tadında olanda şeker bulunmuyormuş

Gimcat al başkannn :)

Erogluekiin
Erogluekiin

24279

Ah ah sonumuz öyle olcak sanırım ama şimdi 70 tl vermeye de içi acıyor insanın:) o yüzden belki iyidir diye soruyorum... Bir kaç kişi peynir tadında olan trixie maltın içeriğini sevmiş. ( ben gram anlamıyorum) eğer sabaha kadar o markayı öven insanlar yazmasa yarın 70 tl ciğim gidecek:D

AnneRoss
AnneRoss

12395

Ben trixie peynir tadında olanı almıştım, içeriğinden maalesef ki emin değilim (almış bulunmuştuk, bilemiyorum içeriğini şuan unuttum) ama kedim tüy kusmuyor, dışkısında ince ince tüyleri görüyorum sanki.

Bildiğinden şaşmayacaksın 70 TL ye kıyacaksın aklında soru işareti kalmayacak kafan rahat olacak :))

sforselin
sforselin

119776

Beaphar'da şeker yokmuş, güzel de bir marka genel olarak. Denedebilir yani. Ben de Zoovital'ınkini denemeyi düşünüyordum. Ona da bi bakabilirsiniz.

Erogluekiin
Erogluekiin

24279

Bir veteriner hekimin önerdiğini duymuştum Zoovital'i ben fiyatını gimcat gibi sanıyordum ama şu an T R E N D Y O L da 75 tl den 48 tl ye düşmüş. Bende mi denesem acaba? Şu an dediginiz şeker sorunlarından dolayı trixie yi aklımdan çıkardım. Eğer bunlarda şeker yoksa zoovital ya da beaphar düşünüyorum. Bu iki markayı kullananlar var mı?

Bikedi
Bikedi

13753

Ben uygun diye vet plus aldim. Kedim koklayip arkasina bakmadan kacti. Ne oldu? Ekonomi yapayim derken zarar ettim. Bildigin markadan sasmayacaksin. Gimcat candir.

zihra
zihra

639

Bence de daha çok reklamla alakalı bu fiyatlar yoksa çok farklı olduklarını düşünmüyorum. Deneyelim içeriği de güzel diye Beaphar almıştım ama benim büyük tosbağa beğenmediği burun kivirdigi için geri Gimcat almaya devam.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 693 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR