Kedim Kendini Hiç Sevdirmiyor

emiragacci
emiragacci

4275 Puan

2,5 aylık yavru kedim var 2 haftalıkken sokakta bulduğumda baya korkuyordu şimdi ev ortamına ve bize alıştı fakat hiç sevdirmiyor sevmeye kalktığımızda kaçıyor sadece uykusu falan geldiğinde kucağıma gelip kıyafetimizi emiyor ve mırıldıyor ancak öyle sevebiliyoruz sizce ne yapabilirim?

4 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Herhangi bir şey yapamazsınız. Bazı kediler sevdirir kendilerini bazıları sevdirmez. Büyüğünde, karakteri oturduğunda belli olur ama bu. Şimdi sevdirmeyip daha sonra bir sevgi topu olabilir yani.

Bizim kedimiz de üç dört aylığa gelene kadar hiç sevdirmedi hatta aşırı saldırgan tavırlarda bulundu sürekli saldırıyordu ama büyüdükçe sakinleşti şuanda sürekli sevdiriyor diyemem ama eskiye göre çok daha iyi önceden kucağımıza alınca her yerimizi kanatırdı şimdi alıyoruz rahat rahay biraz zamana bırakmak gerekiyor bende çok üzülüyor niye sevdirmiyor diye düşünüyordum sürekli sonrasında kabullendim kendisi de sakinleşti inşallah sizinki de büyüdükçe kendini sevdirir ????????

gulsundusmez
gulsundusmez

12392

Bazı kediler özellikle erkek kediler kendini sevdirmez. Benim sokakta elimde büyüyen erkek kedim şuan 3 aylık ne zaman yakalasam hırrr hırrrrr birde ısırmaya çalışıyor hiç sevilmekten hoşlanmıyor. Bol bol oyun oynayarak aranızda daha sıkı bağ kurabilirisiniz.

Iceoglan
Iceoglan

11762

Kucağa gelmekten çoğu hoşlanmaz, sevme için de onun izin verdiği zamanlarda yavaş yavaş kafasını kulaklarrını çene altını kaşıyarak sevin. Elinizden mama, malt falan yedirin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 313 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR