Tekrar Mama Arayışı

Erogluekiin
Erogluekiin

24279 Puan

Merhabalar, nd mama kullanıyorum ama bütçem nd ye yetmiyor. Çok ucuz bir fiyata alıyorum şu anlık güvendiğim tanıdığım bir petshop 30 tl ye veriyor kilosunu ama sonsuza kadar sürecek bir durum değil her an yükselebilir, bende zor durumda kalıyorum diyor ki haklı bence. Sırf 14 yaşımda olduğum için bana çok yardımcı oluyor ücretsiz oyuncaklar hediye mama kapları... Şu an nd maması bittiği için 1 aylık prochoice mama aldım. Içeriği iyi bir mama değilmiş ama kedilerim çok sevdi uzun süre kullanmayacağım sadece 3 kg bitene kadar. Sonra nd mamaya geçiş yapacağım ama olmazsa iki seçeneğim var. Royal canın ve prochice. Felicia da olabilir ama onu çok severek yemiyorlar... Nd olmazsa hangi mamayı alayım? Biliyorum royal canin de harika değil onun kilosunu da 30 a alabilirim. Prochoice de 20 tl.


Bunun yanı sıra şey yapmak istiyorum, açıktan aldığım için annem alıyor çoğunlukla mamaları. Uzun süreli zaten nd kullanamam... Para biriktirip internetten toplu almak istiyorum. Golosi kedi maması nasıl? Taurin oranı çok düşük diyorlar... Ayriyetten haftada 2 kere kendi yaptığım yaş mama ve haftada bir kere haşlanmış yumurta veriyorum fiyat olarak aşırı iyi 20 kilosu 330 tl. 2 kedim var bana yaklaşık 6.5 ay gidecek bu 6.5 ay içerisinde daha çok para biriktirip rotasyon yapabilirim ( toplu nd alabilirim, hills alabilirim ya da herhangi iyi bir mama) mystic kullandım kedilerim severek yedi daha ucuz. Ama eğer golosi ondan daha iyiyse kedilerime daha iyi şeyler yedirmek isterim.


Golosi mystic den daha mı iyi? Mystic mi almalıyım? Bu iki mamayı almak için bütçemi ayarlarken hangi mamaları kullanmalıyım? Prochoice mi royal canin mi? Çok teşekkür ederim

9 CEVAP

narimacat
narimacat

616

Golosi benim seçeneklertşm arasında.Bende alacağım.Taıtşn işşn ciğer ile hallolur.Bşrdw petburrrada dan alın.İndirim kodu var:hosgeldin

Erogluekiin
Erogluekiin

24279

Golosi kısır kedi maması
Ürünün İçeriği: Et ve et ürünleri (15% tavuk eti), tahıllar (12% pirinç), balık ve balık ürünleri (6% somon balığı eti), kanatlı ve balık yağı (4.3% kanatlı yağı, 0.5% somon balığı yağı),bitkisel orjinli türevler (0.5% Arbocel® selüloz lifleri, 0.1% hindiba otu inülini), mayalar (0.5% bira mayası), tohumlar (0.5% keten tohumu), mineraller,yumurta ve yumurta ürünleri, deniz kabukluları(0.005% yeşil kabuklu midye tozu - Perna canaliculus).


Analitik Değerler: Nem: %8 ,Protein: %34,Yağ : %13 ,Lif: %2.3 ,Kül: %7.9 ,Kalsiyum: %1.32,Fosfor: %1.01,Sodyum: %0.25,Klorid: %0.61,Magnezyum: %0.07,Potasyum: %0.60,Omega-3 yağ asitleri: %0.44,Omega-6 yağ asitleri: %2.07,Lizin: %1.56,Methiyonin: %0.49.

Kedilerin tekirse proplan kullanabilirsin royal canin daha çok ırk kedilere özel mama üretiyor proplan besleyici ve kaliteli bir mama kilo olarak alınca pahalıya gelebilir ama 10 kilo şeklinde alınca 300-350 gibi bi fiyata alabilirsin internet sitelerinden

Erogluekiin
Erogluekiin

24279

Sadece ismimi yazdığım mamaları kullanma şansım var. Ve proplanın o parayı hakettiğini düşünmüyorum

Erogluekiin
Erogluekiin

24279

Royal hakkında da olumlu düşünmüyorum ama nd gelmezse aldığım yerse 1 2 ay ya royal ya da prochoice kullanmak zorunda kalabilirim. O yüzden hangisi diye soruyorum...

Tengu
Tengu

14308

proplan ve rc diyenleri dikkate bile almayın para biriktirip internetten 10 kg mystic alın derim ben

Erogluekiin
Erogluekiin

24279

Şu an iki seçeneğim var para biriktirene kadar ya prochoice ya da Rc kullanmam gerek hangisinin içeriği daha iyi acaba? Ve asıl sorum golosi mystic den iyi mi içerik olarak?

elifozzdemiir
elifozzdemiir

14426

mystic daha iyi

arzukocc86
arzukocc86

393

Uzun süredir pro choice kullanıyorum memnunum. Beslediğim fazla dostum var bütçeme uygun ve sorun yaşamadık çokta seviyorlar hypo allerhgenic serisini kullanıyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 420 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79584 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR