Kedi Sahiplendirmede Deneyimlilere Sorular

melisberk
melisberk

3322 Puan

yavru sokak kedisi sahiplendirmeye çabalıyorum bir iki aydır ve pek başarılı olamadım. (istanbul için) nerelere ilan veriyorsunuz, veteriner üzerinden sahiplendirme yapmak mümkün mü, sahiplendirmenin püf noktaları nelerdir? bi türlü yuva bulamayan ziloş ve diloş'tan sevgilerle!


6 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Talip olan kişileri iyi seçmeyi unutmayın, camlarda koruma ve kısırlaştırma en önemli konular sorulması gereken en önemli şeyler.

AsenaTuncay
AsenaTuncay

116830

Ben bu sitede 40 kadar yavru kedi sahiplendirmişim. Öncelikli olarak fotoğraf çekimi çok önemli. En sevimli en cici hallerini bulup çekmeniz gerekiyor. İnsanımız maalesef şekilci, yerlerde sürünüyorum resmen iyi pozlar yakalıcam diye :/ Sonrasında arayanlarda çocuk varsa yaşları, küçük çocuklu ailelerde çocuğumu tırmaladı diye başlıyorlar sıralamaya. Kedi değil robot aldıklarını sandıkları için... kedinin sorumluluğunu alabilecek yaş aralığında olmasına dikkat edin. Pencere balkon güvenilirliği, kısırlaştırma bunlar olmazsa olmaz zaten. Alerjim çıktı, yok efendim tayinim çıktı yanımda götüremem, ben seviyorum ama annem istemiyor gibi sonradan bahanelerle kedinin kaderiyle oynamayacak insanların aramasını özellikle belirtmenizde fayda var. Arada sırada fotoğraf video atmaktan gocunmayacak olması da önemli bir husus. Maddi manevi alacağı sorumluluğun bilincinde mi bunları çok net konuşmak gerekiyor. Hevesle alınıp sokağa bırakılan kedilerle dolu her yer. Allah vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah.

nejadekoldas
nejadekoldas

105457

inşallah bu konuda deneyimli biri yazar, bizimde burada 3 tane yavru kedi var aşırı tatlılar ve akıllılar. Bende ilan açmayı düşündüm 2 gündür ama nasıl yapacağımı bilemediğim için çekindim doğrusu

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Sahibinden'e ilan verin ama ilanınıza üst sıradayım dopingi alın. 1 hafta boyunca sayfanın başında kalıyor ilanınız. 30 lira ücreti var. 2 aydır yuva aradığım kediyi bu sayede yuvalandırdım bugün.

melisberk
melisberk

3322

talip olsa keşke de seçsem... 1.5 aylıklarken başladım ilan vermeye (iki-iki buçuk aydan itibaren sahiplendirmek üzere) ama dönüş yapan kimse olmadı. twitter, facebook, instagram... ne varsa denedim. aşı için götürdüğüm veterinere soracağım pazartesi günü, buradaki deneyimli kullanıcılardan da bilgi almak istedim işte. teşekkür ederim cevabınız için @ZehraBulutt üst sayfa doping'ini deneyeceğim.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Benim sahiplendirdiğim kedi de sizinkilere benziyor aynı, hadi benimki büyüktü biraz ama siz ufakken başlamışsınız yuva aramaya. Gün ışığında güzel fotoğraflar çekmek çok önemli, makinası olan tanıdığınız falan varsa ödünç alıp çekebilirseniz güzel olur bi de ilan metnini de ilgi çekici yazmak gerek, biraz acındırın hatta. Çok zor sahiplendirmek valla :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 325 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR