Kedim Çok Isırıyor

Ruyaormann
Ruyaormann

487 Puan

Arkadaşlar kedim aşırı ısırıyor öyle böyle değil. Yani bıraksam koparacak elimi cğwmfşdçf ne kadar uyarıp ilgilenmeyi bıraksamda çok asabi ısırıyor. Yok mu bunun bir çözümü…


2 CEVAP

Esila46
Esila46

12047

Bunlar avcı ruhlu hayvanlardır, ne yapsalar bizi av olarak görüyorlar heralde :D yada oynama şekilleri ısırmak

Succubus
Succubus

10369

2 gün önceki kısırlaştırmaya kadar ben de çok agresif ısırıyor Çakıl diyordum hatta sadece sevgilime saldırıyor diye üzülüyordum. Benim de elimi ağzına alıyor, dişlerini dokundurup ısırmıyor, oyun olduğu belli yani.
Kan tahlili için kan alınırken 10 dk dövüş sesleri ve bağırışlar geldi veterinerde, işte içim acıyarak giremedim, kan sonuçlarını bekleyip ameliyat için onu orada bıraktım. Telefonla birkaç kere aradım ayıldı mı geleyim mi diye, veterinerim tam olarak ayılmadan almamam konusunda ısrarcıydı. Daha kafasını kaldıramadığı zamanlarda bile ona dokundukları anda saldırmasının sesleri geliyordu. (bu arada tırnaklarını kendim kesiyorum, onu da alıştırdım muhtemelen bu yüzden veterinerimize de hiç darbede bulunamadı, o da kestirme stresi çekmiyor tabi.)
Neyse Çakılın sert ısırmalarını biliyorum ki böyle çığlık çığlığa saldırdığını hayatta görmemiştim. Kan gövdeyi götürdü herhalde diye korka korka gittim. Veterinerim çok keyifli bir şekilde çıkarmadığı ses kalmadığını ama hayatta ısırmadığını, bütün o hengamede ve sinir stres halinde bile bir kere bile teşebbüs dahi etmediğini söyledi.
Benimki muhtemelen ısırmayı sadece oyun aracı olarak görüyor diye tahmin ediyorum bu yüzden. Beni de çok sert ısırıyordu ve tepkim de çok sert oldu her seferinde. (oyun oynamak isteyen yavru bir kediyi 5 dk lığına ayrı bir odaya koymak yeterince sert bir ceza, hayır demeyi unutmadan tabi) şu anda benle ya da sevgilim dışında kimseyle ısırma problemimiz yok. (ne yazık ki problemin kalan kısmı kedi eğitiminden çok insan eğitimine geçiyor :P) ki kalan alışkanlığı sert sevmekle alakalı..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 305 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR