Bonacibo Kullananlar

Melike0nur
Melike0nur

12598 Puan

Daha önce de açtım bu tarz mama yorumları ama hep kapandı nedense. Inşallah bu sefer kapatmazlar bu başlığı.


15 CEVAP

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Sadece bonacibo değil içinde et olmayan kalitesiz içeriği güvenilir olmayan bir çok mama kedinizi hasta eder. Mama alırken içinde et olmasina, protein değerinin fazla olmasına dikkat etmelisiniz. Hills advance royak caninde içinde et olmayan mamalar bu mamalardan ileride kedinizi hasta eder ve verdiğiniz paraya yazık olur

Melike0nur
Melike0nur

12598

Soru değil. Sadece sizlerle paylaşmak istedim bunu. Daha önce kullanmış biri olarak hala bu mamayı kullananları görüyorum. Kusura bakmayın.

Melike0nur
Melike0nur

12598

Evet cok haklısınız

Ayben02
Ayben02

15110

Sorunuz ne anlamadım

Ozge00
Ozge00

131723

Bu tarz mamalarda sanırsam tatlandırıci vs var çünkü içeriği kötü tahil dolu bi mamayı neden severek yesin ki. Bence kesin yavaş yavaş. Nd her kedi sevmez, benimki de sevmedi. Baska markalar deneyebilirsiniz veya ndye devam edip alışmasıni bekleyin.

sekerfare21
sekerfare21

115656

Hep soyledim, Turkiye’de insanlar icin bile ucuz et uretilmiyor. Et ithal eden bir ulkeyiz. Durum boyle olunca yerli bir ureticiden ucuz bol hayvansal icerikli mama beklemek cok yanlis. Olsa bile ithal urunle arada bu kadar fark olmamasi lazim. Ureticilerin de yeterince kontrol edildigini dusunmuyorum ben.

Ozge00
Ozge00

131723

Aslında mama sektörü hep böyle. Sadece yerli değil yabancı mamalarda da aynı risk var. Araştırınca işin altından kalkamazsiniz maalesef. En iyisi evde yaptığınız mamadir ama herkesin buna imkani olmuyor maalesef.

Ayben02
Ayben02

15110

Yok önemli değil

DoraFiko
DoraFiko

15662

Merhabalar bu konuyla ilgili bende bişey sormak istiyorum. Benim kedim aşırı iştahsız mama beğenmeyen bi kedi veterinerimiz royal canin önermişti şuan 4.5 aylık oldu. 4farklı mama denedim nd royal proplan hills. En son bonacibodan numune istedim ve mamasına karıştırdım az miktarda aşırı iştahlı yedi. Nd yi sade verdiğimde yemiyot hatta kumunu kapatma hareketi bile yapıyor. Ancak bonaciboyla karıştırırsam yiyor. 3/2 nd 3/1 bonacibo olarak veriyorum. Bonaciboyu tamamen kesmeli miyim?

DoraFiko
DoraFiko

15662

Çok teşekkür ederim

Erogluekiin
Erogluekiin

24279

Peki ya mystic de bu tarz bir mama mı? Ne kadar güvenilir...

narimacat
narimacat

616

Bende yeni gördüm bu soruyu.Kullanıyorfum ama almam artık.MyStic tek çarem.Hem et var hem uygun.Çok pişmanım kullandığım için.Sorumada bakarsanız sevinirim

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Bende bir kaç araştırmadan sonra mystice güvenmiyorum fiyatınin içinde yazan et miktarına gore bu kadar ucuz olması normal değil. Nd orijen acana mystic golosi gibi içinde et olan özellikle nd acaba orijen almanızı öneririm . bende su an bu mamaları kullanıyorum ama yakin zamanda kedime kendime gore bir beslenme sekli olusturacağım hazır mamalardan kat kat daha sağlıklı olacağına eminim :)

Ozge00
Ozge00

131723

Bütçe meselesi de var tabi. Mystice gucum yetiyor şimdilik o yüzden elimden nd veya o tarz mamalar almak gelmiyor ne yazik ki. Mystic hakkinda olumlu hislerim var nedense, bonacibodan en başından beri hoşlanmadım. Bilmiyorum yazilan içeriği doğru mudur değil midir ama diger mamalarda da %100 emin olamazsiniz. Keşke bizi Şüpheye düşürmeyecek bir mama çıksa yakin zamanda herkes rahatlasa :D

Melike0nur
Melike0nur

12598

Veterinerin hesabına da baktım ama bunu bildiği halde micho kullanması beni biraz huzursuz etti. Evet herkesin imkanı yok pahalı mama almaya ama ne biliyim bir tuhaf oldu yani. Ben mystic'e geçmiştim ama artik ne kullansam bilmiyorum gerçekten. Daha fazlasına gücüm yetmez.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1107 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR