Lütfen Yardımcı Olurmusunuz

Papelll
Papelll

916 Puan

Kedim iki buçuk aylık annemler ben yokken ekmek doğrayıp bir yemek kaşığı süt gezdirmisler ekmegin üstüne ve kedim yavaş yavaş isal oldu iç parazit aşısıda yoktu hemen veterine götürdüm iç parazit aşısını yaptı ve isalı için refflor adında bir ilaç aldık toz halinde kullaniyoruz şuan bugün 3 günü olucak isalinde düzelme var ama bir isal bir normal yapıyor bu iç parazit döndüğünden kaynaklı olabilirmi ve dıskısında koku yoktu aşıdan sonra koku oldu halsizlik istahsizlık yok şuan ilk zamanlarda vardı yardımcı olurmusunuz lütfen aynı durumları yaşıyanlar oldumu????

3 CEVAP

keroyum53
keroyum53

634

Merhaba
Geçmiş olsun kedinizi sürekli gözlemleyin enerjisini,iştahını ve özellikle tuvaletini günden güne fotoğraflayıp vet e atarsanız iyi olur .
iştahının olması ve enerjik olması iyi bir etken ancak yediği şeylere çok dikkat etmelisiniz mamadan başka bir şey kullanmayın ve bütçeniz yeterliyse kaliteli mamalardan şaşmayın zira sonra kat kat fazlasını veterinere ödersiniz minik dostunuzu da sağlığından edersiniz.
acil şifalar :)

Papelll
Papelll

916

Merhaba bir hafta önce ishal oldu toparladık biraz yumuşak kakaya dönüştü aşı yaptırdım sonra isal ile birlikte kokulu kaka oldu rengide yeşildi toparlamıştık ama bugün yine ishal oldu yumurta vermiştim ondan olurmu bilmiyorum maması firiskies yavru kedi maması purina

Succubus
Succubus

10369

Friskies almayın çok rica ediyorum. Gerçekten insanlar galeyana geliyor burada :P mama konusunda çok tecrübeniz yok tamam ama hiç mi veterinere ishali konuşurken mama markanızı söylemediniz?
Süt eğer market sütüyse parazit oluşturmaz, laktoz dokunduğu için ishal olmuştur bunu ek bilgi olarak vereyim. Gerçekten rica ediyorum zaten hasta çocuk geçici süre için de olsa iyi bir mama yesin, sonra daha ucuz bir mama alın ama market maması almayın en azından.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 308 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR