Kedi Mamasını Karıştırıp Kullanmak Ve Öneri

Busebakis
Busebakis

1093 Puan

Merhaba herkese kedim ilk geldiğinde Royal canin kitten ile başladık ancak çok iştahlı bir kedi değil yaş mama dışında severek yediği bir şey yok iştahı iyice azalınca güvendiğim bir petshoptan açık proplan aldım royalle karıştırıp veriyodum baktım böyle daha ilgisini çekti 1 aydır böyle devam ediyorduk ancak sonradan buna da ilgisi azaldı migros indiriminde görece iyi olduğunu burdan okuduğum Brit care premium kitten aldım bunu da diğer mamalara karıştırıp versem çok mu karışır yoksa direkt bu mamaya geçebilir miyim ne yazık ki şu an daha pahalı mamalara gecemiyorum. Önerilerinize de açığım teşekkür ederim.

4 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Mama karıştırmak önerilmez genel olarak. (Büyük ihtimalle sindirilebilirlik farklarından dolayı.) Tek bir mama kullanıp rotasyon yapabilirsiniz bence. Yine sıkılmamış olur.

Busebakis
Busebakis

1093

Veteriner ilk başta ishal gibi sorunlar yaşamaması mamaya alışması için karıştırarak vermemizi söylemişti bunun aşamaları vardı ancak annem iki mamayı bir saklama kabinda karıştırınca ne yazık bı böyle devam ettik. O zaman artık elimizdeki bitince direkt brite geçmemiz sorun olmaz mı?

sforselin
sforselin

119776

Çok ekstrem bir durum olmuş :) Belki bir iki kaç günlük bir geçiş yapılıp probiyotikle desteklenebilir. Ama günün sonunda tabağında tek bir mama olmalı geçiş dönemleri hariç. Direkt geçecekseniz de kefir geçiş döneminde ishal olma ihtimalini azaltır.

Busebakis
Busebakis

1093

Keşke yese çok denedim yoğurt kefir asla yemiyor ama vitamin takviyesiyle halletmeye çalışırız teşekkür ederim :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 340 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR