Kedim Çok Korktu,Kanepenin Arkasından Çıkmıyor.

emineardic
emineardic

220 Puan

Kedim evde yaşanan soba patlamasından sonra çok korktu ve hırçınlaştı o andan beri kanepelerin arkasından çıkmıyor,yanımıza aldığımızda da kötü davranıyor ,çiziyor tekrar öyle yerlere kaçıyor.Yanımıza almaya devam mı etmeliyiz yoksa kendi haline bırakıp düzelmesini mi beklemeliyiz bilmiyoruz :(

2 CEVAP

milodelisi
milodelisi

11213

Kendi haline bırakmanız en iyisi. Fakat bu süre boyunca onu unutmayın. İmkan varsa sobanın yerini değiştirin. Bu süreçte hep yanında olun. Sevdiği mamalarla besleyin. Depresyon söz konusu olabilir. Yemesine-içmesine ve tuvaletinin çk sıkı takibini yapın,gerekirse veterinere danışın.

Ezgisu123
Ezgisu123

1651

Bence kendi haline bırakın. Çok zorlamayın. Durumu düzelene kadar onunla vakit geçirdiğiniz süreyi elinizden geldiğince arttırmaya çalışın. oyun oynamasında, yemek yemesinde veya su içmesinde sıkıntılar oluyor mu bu ararlar ? Yani yemek yememe gibi sorunlar varmı? Çoğunlukla dinleniyor ya da uyuyor mu? Bunlar önemli konular çünkü. Bu ve benzeri durumlar olduğunda depresyon söz konusu olabiliyor. Bence veterinerinize danışmak en iyisidir. O Nasıl davranacağınızı daha iyi bilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1384 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79566 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR